2777
2789
عنوان

آیا واقعا دخترا خنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 150 پست
احساسی بودن دلیل بر ضعف نیس...

خب اینجوری تعبیر میکنن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

واقعا زنها احساسی تصمیم میگیرن؟پس این مردایی که بعد خواسته نشدن توسط یه زن و جواب نه شنیدن میرن اسید ...

اونا نشونه بیشعوریه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون احساس یه دختر بیشتر از منطقه و این بده برا تصمیمات مهم و گول نخوردن و باید روش کارکرد تا درست شه

ذات ما همینه درست نمیشه زنی ک منطقی عمل کنه شوهر نمیکنه

برعکس زنان باهوش ترن چون همزمان میتونند چند کار رو با هم انجام بدهند وداخل ایحاد نشود ولی مردان کمی این قابلیت رو دارن اون هم به لطف زنان موفقی که همراهشون بودند.چرا امام ره میفرمودند از دامن زن مرد به معراج می‌رود.حتی فیلسوفان قوی وبا تجربه غربی هم این حرف را به نوعی دیگر زدند.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.
برعکس زنان باهوش ترن چون همزمان میتونند چند کار رو با هم انجام بدهند وداخل ایحاد نشود ولی مردان کمی ...

میگم مغز زن قوی تره در کل

خب مرد احساس محساس حالیش نمیشه😂

احساس حالیش نیس ولی تحت کنترل هوا هوسشه

البته طبق گفته همین آدمایی که میگن زن ناقص العقله

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

آزادی اجتماعی باعث شده خانومها اعتماد به نفسشون بالاتر بره وبه همین نسبت این حماقت بیشتر هم شدهالبته ...

کمه

امضات چقد منم

امضای کی

لابد مردها باهوشن و ناقص العقل نیستن که عامل 90 درصد مشکلات جهانن

هوش و آی کیو یک صفت شخصیتیه و ربطی به جنسیت نداره 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

احساس حالیش نیس ولی تحت کنترل هوا هوسشهالبته طبق گفته همین آدمایی که میگن زن ناقص العقله

خب چون متوجه احساسات نمیشن این حرفو میزنن

ذات ما همینه درست نمیشه زنی ک منطقی عمل کنه شوهر نمیکنه

درسته  ولی میشه روش کار کرد و منطق رو تقویتش کرد یه لحظه تایپیکا رو بخون خداییش همش راجب خوشگلی و قده پسراست کمتر کسی راجب اخلاق یه مرد که مهمترین چیزه تو زندگی صحبت می‌کنه به خاطر همین میگن زنا طاهر بین و ببخشید کم عقلن بلانسبت

لابد مردها باهوشن و ناقص العقل نیستن که عامل 90 درصد مشکلات جهاننهوش و آی کیو یک صفت شخصیتیه و ربطی ...

هوش زن ب مراتب بالاتر از مرده