2777
2789

بعد پرسید که سلیقت چیه و خب نمیدونه که سلیقم چیه که بدردم بخوره

بعد من خیلی کتابای روانشناسی و فلسفی و کتاب هایی که خیلی بدردم بخوره رو دوست دارم و اینکه میخوام کتابی باشه که یادگاری نگه دارم😭

شمار کتابی رو نمیشناسید که خیلی خوب باشه و بدرد بخور؟

از اونایی که هر جایی گیر نیاد😂

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

دنیای سوفی

سینوهه

صد قدم خون

کتاب های فلسفی قشنگی هستن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من اینا رو گذاشتم تو لیستم که بخرم:

کتاب راز راندابرن 

اول عاشق خودت باش

زندگی خود را دوباره بیافرینید

عادت های اتمی کتابخانه نیمه شب

48 قانون قدرت

مهر طلبی

انواع زنان

نقاط قوت

نیروی التیام بخش

هنر ظریف زندگی کردن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مغازه خودکشی رو نگیرید که واقعا مسخره س 

من تا ۴۰ صفحه خوندم انداختم اونور 

چهار اثر 

راز 

اینا معروفن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کتاب کیمیاگر بی نظیره واقعا یه متن روون و یه داستان به ظاهر ساده اما بشدت عمیق و پر مفهوم 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️