2777
2789
عنوان

خونه بخریم بدیم اجاره

141 بازدید | 17 پست

خانما من شوهرم بهش ارث رسیده، دیگه فکر نکنم همچین پولی دستش بیاد، خودمون خونه داریم، میتونیم یه خونه ی ۱۰۰ متری منطقه خوب مشهد بخریم و بدیم اجاره، یا دو تا صدمتری منطقه ی متوسط ، حدودا هم ماهی ۱۵ م دستمون رو میگیره از اجاره خونه خب رهم هم جداس

بنظرتون این کار منطقیه یا اینکه با پولمون کار کنیم مثلا کافه بزنیم یا رستوران یا کار دیگه، 

ممنون میشم راهنمایی کنین، اگه راه دیگه ای هم می‌شناسین بگین

نمیشه یه خونه منطقه متوسط بخرید بقیه رو بزنید به کار ؟ البته کاری که روش خوب فکر کنید و برنامه داشته باشید اگر همینجوری بخواید الکی برید جلو همون خونه بهترینه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم میشه، ولی فکر میکنم سرمایه مون کم باشه

به نظرم حتما به خونه خریدن فکر کنید . این سرمایه رو حفظ میکنه . خصوصا که میگید جاهای خوب و متوسط هم میشه خرید .بعد از اون به چیزتی دیگه فکر کنید چون ریسک داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگه جنم کار کردن داری مغازه زمبنشو بخر یا کرایه کن وگرنه همون آپارتمان بهر سند دار

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

اگه پولتون میرسه ک ی زمین یه جای خوب شهر بخرید، زمین بخرید بدید دست بساز بفروش ها ....ملک از شما ساخت و ساز با اونا ...مثلا ده واحد بسازن احتمالا چهار واحد میشه برا شما

من دقیق نمیدونم چطوری سهم بندی می‌کنن..ولی پولتون ب زمین برسه یا بتونید وام بردارید بخرید بهترین فکره

اگر بازاری هستید(که فکر نکنم) بزنید توی کار

اگر تجربه بازار رو ندارید خونه یا مغازه بخرید بدید اجاره با همون پول پیشش کار راه بندازید که ضرر سنگین هم نکنید خدای نکرده

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اگه پولتون میرسه ک ی زمین یه جای خوب شهر بخرید، زمین بخرید بدید دست بساز بفروش ها ....ملک از شما ساخ ...

دو واحد میدن که وقتی ایشون میتونه دوتا خونه مستقل بخره اینکار براش بیفایده یا حتی ضرره.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

دو واحد میدن که وقتی ایشون میتونه دوتا خونه مستقل بخره اینکار براش بیفایده یا حتی ضرره.

من فکر میکردم نصف نصفه..دقیق نمیدونستم 

اگه متراژ زمین بالا باشه و تعداد خونه‌های بیشتری ساخته بشه  اونقوقت چی بازم ضرره؟