چیکار میکنید که با استرس خواستگاری هاتون کنار میاید؟
واقعا حالم بده
تاپیک قبلیم هم همین بود ولی زیاد بازدید نگرفت💔
کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
من هنوز خودم نمیدونم با خودم چند چندم، نمیدونم این خواستگار از کجا اومد آخه
کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب عزیزم قرار نیست که اومدند شماها رو سریع سر سفره عقد ببرند این رو یک تجربه ببین یک چالش که باید م ...
نه متاسفانه با پسر ها اصلا رفت و آمد ندارم و با پسر دوست نبودم💔
خوب این یک فرصته که زیر نظر خانواده هایه مدت حرف بزنی و مراوده کنی قرار نیست بله بگی و اگر دیدی آماد ...
ممنونم حرف هایی که زدی واقعا آرومم میکنه
هرچند میدونم این ماه قراره خیلی استرس داشته باشم
ولی اشکال نداره یه مدت با اون فرد اشنا باشم بعد یهو بگم نه؟
یجوری نیست؟
چرا یکهو بگی نه شاید واقعا به دلت ننشست شایدم کمی خوشت اومد شاید اون اصلا خوشش نیاد ولی با این حال ب ...
آره
تا جلو نرم نمیفهمم قراره چی پیش بیاد
از طرفی حس میکنم خیلی زوده که بخوام ازدواج کنم
تفکراتم زیاده در این مورد