بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا طلا ننداز گوشی ام تو خیابون دستت نگیر برو جای امن یا میری بیرون با دوستات برو
من طلا دارم ولی اطلا نمی اندازم گوشیمم مثل آیفون گرون نیس ولی دستم نمیگیرم
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
خاله منو چند وقت پیش نزدیک بازار به اون شلوغی که البته تنها هم نبوده و دونفر خانم دیگه هم باهاش بودن ،بخاطر یه دستبند طلا خفت کردن چاقو گذاشتن زیر گلوش و دستبندشو بردند، واقعا بد زمونه ای شده😔
به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
این جوری نگو ، شاید حوادث واقعی رو قبلا پیگیری نمیکردی ولی دزدی خیلی زیاد من دو هفته قبل رفتم بازار بزرگ تهران تو پایانه ی اتوبوس رانی دو تا موتوری گوشی خانم هارو میزدند جالب کسی شکایت نمیکرد چون رنج سنی خانم ها همه زیر ۲۵ بود اکثرا شوک وارد میشد بهشون من دو نفرشون رو دیدم فقط گریه می کردند
آشناهای من رو هم راننده اسنپیه بهش گفت پایان سفرو بزن زد
بردنش بهش تجاوز کردن تو بیابون ولش کردن😭
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
اره دقیقا زیاد ندیده بودم الان که خبر قتل شنیدم واقعا شوکه شدم یعنی انقدی گرسنه و ندار شدن که جون آد ...
از اول بوده این چیزها چقدر پدر و مادرهامون نصیحت کردند یا تو مدرسه ، الان که بزرگ شدیم گوشی دست مون گرفتیم خودمون متوجه ی اتفاقات واقعی اطراف مون شدیم فقط باید تو زندگی احتیاط کنیم راجب ادمای دور ورمون همین