2777
2789

حالا من در جریان نیستم بهترین تغییر ابرو چی باشه ولی می‌خوام این سه تا تغییر چند ماه دیگه خدا بخواد انجام بدم بنظرتون خوب میشه باتوجه ب اینکه همسرم خوشش نمیاد ازاین چیزا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط لبخند و ژل معقول✅

فیبروز❌

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

کسی که خودشو دوست نداشته باشه قطعا بدرد من نخواهد خورد حتی پدر و مادرم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

متوجه نشدم

عزیز دلم فردا میری ژل میزنی چرا ؟

چون خودتو دوست نداری چون احساس زشتی میکنی  و بعدش احساس حقارت و با ژل میخوای خودتو برسونی به ادم حسابیا

و تویی که بابت خودت احساس حقارت میکنی به چه درد من خواهی خورد ؟ قطعا روح ضعیفت منو ضعیف و حقیر میکنه پس عقل حکم میکنه از زندگیم حذفت کنم

البته با احترام به همه نظرات و عقاید من نظرمو برای خودم گفتم به کسی بر نخوره چون رفتار دیگران به بنده ربطی نداره اما انتخاب دایره افراد دور و برم قطعا به خودم مربوطه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بسم الله الرحمن الرحیم.به نام خدا عزیزم سلااام(اگه گفتید اهنگ کیه؟👺)

عسیسم من معتقدم که هرگونه ارایش و یا عمل های زیبایی به دو منظور باید صورت بگیرن.یا رفع نواقص و یا بهتر شدن چهره.

اگه می بینید ابروهاتون با عمو فیبروز جلوه زیباتری پیدا میکنن چرا که نه ؟امااااا اگه صرفااا به خاطر پیروی از مد و اینکه از دختر مشتی هزار پا کم نیارید میخواید چنین اقدامی رو انجام بدید من موافق نیستم.ضمن اینکه ارایش چه دائم و چه موقت( عقد نه ها🤣ارایش) باید ساده باشن که با گذشت زمان حس خز بودن بهتون دست نده

با تچکر💙

عزیز دلم فردا میری ژل میزنی چرا ؟چون خودتو دوست نداری چون احساس زشتی میکنی و بعدش احساس حقارت و با ...

درسته ممنونم می‌دونی همسرم هم همینو میگه ولی من میبینم خودم واقعا زیبایی های خودم دارم و دلیل مخالفت همسرم هم همینه که خودت خوبی ولی خودم میبنم اینایی که ب خودشون میرسن و اهمیت میدن قرب بالا تری دارند ،نمیدونم البته شاید الان کمی به خاطره باردار بودنم حساس شدم ک گیر دادم ب این موضوع