2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندماه پیش خواب دیدم دندون بالا راستم افتاد سه ماه بعدش مادر بزرگم فوت کرد 🥲❤️‍🩹

صدقه بده حتما 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

اکثرا تعبیرش ناراحت شدنه ،اونجوری که بقیه میگن فوت و فلان نیست ،واسه من که نبوده ،معمولا دندون سالم وردیف روبه راه بودن زندگیه اگه لق یا کنده بشه ناراحتیه مثل مالی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

رو به قبله بشین بگو یا علی خواب دیدم هر چه باشد خیر باشد آیه الکرسی بخون و چهار قل و به نیت خیر شدن خوابت صدقه حتما بده 

خیره ان شاء اله 

خواب رو خوب باید تعبیر کنی به دلت بد راه نده عزیزم