کنیززهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 348 عنوان مراقبت مو با ماسک مو 270 بازدید | 5 پست سلام دوستان کسی از ماسک موی وکالی استفاده کرده یا گارنیر کدوم بهتره؟؟؟ گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》 ❤سوره مبارکه یوسف❤ 1396/11/29 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banokhanom عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 1705 من ماسک مو olives مارک اسنس استفاده میکنم بد جور راضی هستم، به شدت راضی هستم سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
کنیززهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 348 من ماسک مو olives مارک اسنس استفاده میکنم بد جور راضی هستم، به شدت راضی هستم قیمتش چنده؟ گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》 ❤سوره مبارکه یوسف❤
کنیززهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 348 طرز استفاده اش چجوریه؟ گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》 ❤سوره مبارکه یوسف❤
banokhanom عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 1705 قیمتش چنده؟ همسرم برام گرفته میگه ده هزارتومان... ولی خیلی خوبی.خیلی هم به صرفه است. سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
banokhanom عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 1705 طرز استفاده اش چجوریه؟ حموم میزنی بعد اینکه موهاتو با شامپوشستی به ساقه موها میزنی دو سه دقیقه بعد با آب ولرم آبکشی میکنی. سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .