2777
2789

چون میدونم کنکوری ها اینجا میان اینجا تاپیک زدم 

برادر زادم امتحان زیست نهایی دوزادهم داره یکشنبه 

مریض بود این چند روز هیچی نمیتونست بخوره همش میاورد بالا تا ساعت 2 شب هم سرم میزد تو درمونگاه

هشت فصله زیستش الان میگه چهار فصلشو قبلا خونده بقیشو نه استرس داره میگه زیست خیلی مهمه خواهرا خیلی نگرانشم سابقه افسردگی و استرس شدید داره هیچ وقت نمیذاشت تا اینجا برسه الان میگه نخونده هشت فصلو تا یکشنبه چیکار کنه 

چیکار کنم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمای حنیف عظیمی + کتاب + نهایی ۹۷ تا ۴۰۳  خودم اینجوری حوندم    ایشون ک میگین میتونه فیلم ی دبیرو ببینه رو دو ایکس بعد ی دور کتاب بخونه و نمونه سوال نهایی چند دوره قبلو  من چون خودم با فیلم دیدن خیلی راخت ترم ت مغزم راخت تر تثبیت میشه

عزیز نمیشه نهاییه دیگه اگ نشد میره برا سال بعد خودشم یسال پشت کنکوریه 

نمیدونم چیکار کنم براش الان رفتم پیشش ببینم حالش بهتره خوابیده تا از پشت در اتاق صدای گریش میاد در زدم زود خودشو جمع کرد چشاش قرمز شده انقدر گریه کرده

ی صفحه قران بخونید آرامش بگیرید ، بعدم حداقل ی ورقی می‌تونه بزنه ۴ فصل دیگه رو ک مطالب براش یادآوری بشه، ب هر حال در طول سال و خونده ، اخرشم امتحان نهایی هارو حل کنه براش خیلی بیشتر مرور میشه