2777
2789

یکی از دوستام بهم گفت چهرتو یکی ببینه فکر میکنه خیلی کلاس میزاری…

ولی از وقتی باهات صمیمی شدم متوجه شدم که اصلا اهل کلاس و اسن چیزا نیستی در واقع فیست اون مدلیه🫤

الان نمیدونم اعتماد ب نفس بگیرم از حرفش یا نه؟

شما اگه یکی قیافش اونجوری باشع خوشگله به نظرتون یا زشته

راستشو بگید لطفا

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب خوشگلی که خودتو گرفتی

نگرفتم خودمو مدلمه ولی همه فکر میکنن خودمو میگیرم🤕

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم این طوریم خیلی بده واسه همین هیچکس باهام صمیمی نمیشه 😭

خثشگلی یا نه؟

ب نظرت این مدلیا خوشگلن؟

چشام درشته پوستم سفیده ابروم کشیدست لبامم کوچیکه خودم قدمم بلند وزنمم ۶۵ به نظر خودم زشتم حالا نمی د ...

خوشگلی دیگه🤤😻😂

منم همه جیم خوبه فقط بینیم بزرگه🤧ولی حس میکنم وقنی میرم مهمونی جایی جذاب میشم و بعضی از افراد هم نگاهم میکنن حتی شده زل هم بزنن نمیدونم خوشگلم یا اعتماد به نفس کاذب دارم🤧😂البته اینم حس میکنم فقط به نظر خودم زشتم از نظر بقیه خوبم😂

منم با اینکه از نظر خودم اصلا خودمو نمی‌گیرم 

ولی خیلیا تو برخورد اول اینو بهم میگن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه ربطی به خوشکلی نداره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اون نظرشو گفته بعد تو میگی اعتماد بنفس بگیرم یا نه ؟؟ اعتماد بنفستون بند به نظرات دیگرانه؟؟

من یکی اره🤕

اگه یکی یه ایراد کوچولو بگیر کل اعتماد به نفسم از بین میره🤕

نمیشه گفت 

منو دوستای ساده ام میدیدن میگفتن بهت میخوره ده تا دوست پسر داشته باشی 

ولی بعدا که دوست میشدن میدیدن از بیخ اینکاره نیستم 

یا منو داداشمو گاهی میگن ساکتین مغرورین ولی معمولا دیر یخمون وا میشه 

کلا من یه جوری هستم تو خیابون و جاهای رسمی که با اعتماد به نفس راه میرم و کسی رو هم نگاه نمیکنم مثل استاد دانشگاه ها