2777
2789

حال روحیم بعد جدایی اصلا خوب نیست 

در حد جنون رسیدم 

چه کلاسی برم بنظرتون؟ میخوام درس بخونم 

کلاس زبان بنظرتون خوبه برم؟؟؟ خود خوان بخونم یا کلاس؟ من زبانم منفی صفرررر نمیدونم چکار کنم

تصمیم گرفتم مهاجرت کنم. نمیدونم دارم چکار میکنم . نمیدونم چکار کنم حال دلم خوش شه یه راه حلی یکاری یه چیزی بدید تروخدا

یه تعلیقی سیاسی🤕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه مکالمه فیلم و سریال و موسیقی بهتره،کلمات با لحجه درست یاد میگیری،ولی چون صفری از کلاس شروع کن،چون بعدش اگه نری هم دستت میاد خودت از کجا شروع کنی خوندن و چی به چیه

۱۳ دلیل برای اینکه........

واسه مکالمه فیلم و سریال و موسیقی بهتره،کلمات با لحجه درست یاد میگیری،ولی چون صفری از کلاس شروع کن،چ ...

میوفتم با بچه ها؟؟؟

خوشم نمیاد از این

یه تعلیقی سیاسی🤕

میوفتم با بچه ها؟؟؟خوشم نمیاد از این

تو کلاس همه سنو سال هست،اون آموزشگاهی که میری بگو دلم میخواد با افراد بزرگسال بیفتم اگه نداشتن نرو

اگه حالا میخوای یهو تو سطح صفر وارد کلاس نشی خودت ویدیو های یتویوب رو ببین،مثلا سرچ کن آموزش زبان مبتدی جلسه اول و دوم ....اینجوری بعد یاداشت برداری کن،بعد بزن آموزش قواعد زبان جلسه اول تا الا آخر هی سرچ کن تو دفترت هرچی درس داد یاداشت کن،بعد دوماه بهت قول میدم رسیدی به سطح مبتدی روبه متوسط،واسه مبتدی اینارو اول یاد بگیر

حروف الفبا انگیلیسی(صد درصد بلدی)هم ساده ها هم اونایی که ترکیب میشن مثل ch

حروف صدا دار و بی صدا

استفاد از کلمات انگیلیسی واسه مثال هر حروف

خوندن و ترجمه مکالمات ساده

گوش دادن به آهنگای انگیلیسی با ترجمه،آهنگی گه از ترجمه و خودش خوشت امده رو چندبار گوش بده خودبخود یاد میگیری کلماتو

یک ماه سریال با زیرنویس ببین میفهمی چقدر کلمه جدید یاد گرفتی

ترکیب بندی گرامر و جملاتو یاد بگیر

هم یتویوب خوبه هم کلاس بری

۱۳ دلیل برای اینکه........

تو کلاس همه سنو سال هست،اون آموزشگاهی که میری بگو دلم میخواد با افراد بزرگسال بیفتم اگه نداشتن نرواگ ...

قربونت برم مرسی بابت توضیحات قشنگت

اره فکر خوبیه اینکه یهو از صفر نرم یکم خودخوان بخونم

یه تعلیقی سیاسی🤕