2777
2789
عنوان

قصد دارم یکی رو لو بدم دودلم🙂

140 بازدید | 11 پست

این کسی ک دارم میگم با کلک و زرنگی تونست گولم بزنه منم سنی نداشتم بدترین ضربه های روحی رو بهم زد من یکبار فقط رفتم دیدمش و ای کاش اون یکبارم نمیرفتم ابرو برام نذاشت فهمید آدم مزخرفیه سریع دورشو خط کشیدم ولی ول کن نبود عکسامو برام میفرستاد تهدید می‌کرد می‌رفت پیش پسرای فامیلمون می‌نشست میگفت خرابه خیانت میکنه و اینا در صورتی که من پدرم اخلاق نداشت دوست نداشتم با یه آدم بی ملاحظه و بی شرف و تربیت ادامه بدم اعتبار پیش کسی از خانواده پدری برام نمونده 

شغلی نداشت اصلا اوضاع مالی بدی داشتن یهو هر روز به گوشم می‌رسید ماشین عوض میکنه و .... الانم شغلی نداره 

ولی با یکم کارآگاه بازی متوجه خلاف خیلی سنگینی که داره میکنه شدم خلافی هم که مطمئنم لو بره بد براش تموم میشه 

ولی نمیدونم چکار کنم 

خیلی بلاها سرم آورده که بعد ۲.۳ سال همش قرص اعصاب میخورم 

آشنا دارم ک به راحتی بتونن گیرش بندازن بنظرتون چکار کنم این کارو بکنم یا نه؟به فکر انتقامم کینه ای نبودم ولی شدم🥲

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما لوش بده

یکی دو بار پیام داد عکسامو فرستاد تهدیدم کرد منم تهدیدش کردم گفت ببین من تا وقتی ک تو تهدید نکنی خوبم تهدید کنی دست به کارایی ک نباید بزنم میزنم!!

فامیل دور هم هست خانواده پدری هم تقریبا پسر دوست هستن و شهر کوچیک اگر متوجه بشن کار من بوده بد میشه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
چه جوری لوش بدی؟

گفتم که آشنا دارم توی ارگان هایی ک این کار رو انجام بدم 

پدر خودم هم سرهنگ هستن تا الان اینو بهش نگفتم ولی میخوام وقتی اقدام کردم بهش بگم 

ممکنه بفهمن کار شماست؟اگه آره پس ریسک نکن خطرناکه

نمیدونم 

چون هنوز فکر نکنم متوجه شده باشه ک من میدونم خیلی عجیب بود چون شنیده بودم از یکی ولی مطمئن نبودم ی مکانی بودم ک اونم بود و داشت با پسر داییش که با هم توی این کار شریکن حرف می‌زد کاملا مطمئن شدم

شر درست نکن برا خودت

خیلی حالم بده چند ساله من دارم دکتر اعصاب عوض میکنم مگه سنی داشتم؟؟؟خداااا میدونه تا الان چقدر دختر بدبخت کرده همش ۲۵ سالشه ولی ی خلافایی کرده ک از یه شهر خر هم بر نمیاد

نمیدونم چون هنوز فکر نکنم متوجه شده باشه ک من میدونم خیلی عجیب بود چون شنیده بودم از یکی ولی مطمئن ن ...

ببین ممکنه توو آگاهی آشنا داشته باشن اسمتو بگن 

وضعیتم که میبینی ملت چطوری به جون هم افتادن

ریسکه ولش کن 

خیلی حالم بده چند ساله من دارم دکتر اعصاب عوض میکنم مگه سنی داشتم؟؟؟خداااا میدونه تا الان چقدر دختر ...

شاید بفهمه تو لوش دادی بعدا بلای سر خودت یا خانوادت بیاره .اگه ناشناس این کارو کنی بهتره

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.