2777
2789
عنوان

اگه از یه پسری خوشتون بیاد

138 بازدید | 33 پست

چطوری بهش میگید ؟ هیچ رابطه خانوادگی یا اشناییتی با هم ندارید و فقط پیج طرف رو داری

ولی دو ساله از طرف خوشت میاد 

چطور بهش میگین ؟

مثلا بخواین با پیج فیک پیام بدین چی میگین ؟

من دیگه نمیتونم حسم رو نگم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی از شخصیتش مطمئن نباشم و ندونم چه جور آدمیه و چه واکنشی ممکنه نشون بده نمی‌گم.

می‌تونی سر یه استوری، پستی چیزی سر حرف رو باهاش باز کنی و کم‌کم ادامه بدی تا مطمئن بشی کار درستی هست اعتراف کردن یا نه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمیگم

چون اگه ردم کنه میدونم تکلیفم مشخص میشه ولی من دیگه اون آدم سابق نمیشم

متاسفانه غرور بالایی دارم و اونم انگار خیلی مغروره

من خودم الان دچار همین قضیه هستم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷