2777
2789
عنوان

همسرم رفتارای عجیب غریب پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از خانواده هامون دوریم به خاطر شرایط کاریش 😢

دقیقا مثل منی 

منم بخاطر شرایط شغل همسرم کیلومترها از خانوادم دورم البتهذاز خانواده ی همسرمم دوریم 

شرایط شهر غریب بودن این اخلاق رو بوجود میاره 

همسرتون دیوونه نیس و حق داره 

تو شهر غربب خانواده نگه داشتن سخته

نگرانی و شکاک بودن دو چیز جدان‌شاید بخاطر این قضیه های اخیر که دزدیدن و قتل زیاد شده نگران شده

اصلا از قبل این قضیه اینطوریه

اسنپ رو که خیلی وقته برای من تحریم کرده

یعنی حاضره کارشو ول کنه خودش منو برسونه ولی اسنپ نه

من خیلی ناراحتم از این وضعیت واسه همین تمییز بین این دو تا رو متوجه نمیشممجرد بودم خیلی کارای پر ریس ...

بییین در نهایت تو بیرون و میری یا نه؟ 

اگر میری یعنی شکاک نبست و استری داره 

شکاکی با پرخاش و تهمت و سوظن همراهه 

ولی استرس فرق داره 

من میرم بیرون برای بابام مشخصات اسنپ و می‌فرستم 

اینطوری خیال جفتمون راحته

اصلا از قبل این قضیه اینطوریهاسنپ رو که خیلی وقته برای من تحریم کردهیعنی حاضره کارشو ول کنه خودش منو ...

😂بابای منم همینه 

ببین بهت گیر میده مثلا راجب لباس و اینا؟ 

کلا ادم پرخاشگری یا نه

😂بابای منم همینه ببین بهت گیر میده مثلا راجب لباس و اینا؟ کلا ادم پرخاشگری یا نه

بابت لباس نه

البته من خودمم کلا بیرون لباس باز و اینا نمیوشم نهایت یه شال و ایناست که جفتمون خوشمون نمیاد 😂

بابت لباس نهالبته من خودمم کلا بیرون لباس باز و اینا نمیوشم نهایت یه شال و ایناست که جفتمون خوشمون ن ...

خب شده گیر بده با فلانی حرف نزن 

فلانی و نکاه کن 

چرا تو مهمونی خندیدی چرا فلان کار و کردی و....

اینا میشه ادم شکاک

خب شده گیر بده با فلانی حرف نزن فلانی و نکاه کن چرا تو مهمونی خندیدی چرا فلان کار و کردی و....اینا م ...

نه خدارو شکر از این کارا نمیکنه 

بکنه که خونش پای خودشه

بله میرمولی لایو لوکیشن باید روشن باشه 😫

ببین میدونم خیلی سختهه ادم حس تو قفس بودن دارع 

ولی حالا همسرت چه شکاک باشع چه استرسی در نهایت راهش اینکه مقاومت و لجبازی نکنی تا اژ سرش بیوفته هرچی جلوش وایسی تدابیر امنیتیش بیشتر میشه