2777
2789
عنوان

بچه ها کودکای کار میشه اعتماد کرد براشون پول داد یا چیزی خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 46 پست
به بچه های کار لباس و غذا و کیف و لوازم تحریر و این چیزا بدین. پول به هیچ عنوان ندینضمنا خیر و برکت ...

پدرشوهرم خیریه داشت

اولا ک پول میداد مریضا برن دارو بخرن

بعد دید اینا کاسبی راه انداختن

فقط میگفتن فاکتور بیارین دارو میخریم میدیم

باز دیدن اینا فاکتور الکی میارن دارو رو میگیرن میبرن میفروشن!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم دور و بر هر کسی فامیل یا دوست یا آشنا یا همسایه ای وجود داره که اوضاع مالی خوبی نداره ، بهتره به اونا کمک کنیم تا بچه های کار ...  

به بچه های کار هر چه بیشتر کمک بشه ، در واقع باعث روی کار اومدن بچه های بیشتر برای کار در خیابون میشه. ولی وقتی اون کارفرماشون ببینه هیچکس به این بچه ها کمک نمیکنه یا چیزی ازشون نمیخره میفهمه که نبابد از بچه برای گدایی و دستفروشی استفاده کرد.

نه کودک کار نه کارگر شهرداری کلا به مردا کمک نمیکنم فقط به خانومای بی سر پرست یا خانوم‌هایی ک توان م ...

من نمی‌شناسم . 

وگرنه من خودم دوست دارم به دخترای یتیم یا دخترایی که می‌خوان جهیزیه بگیرن هم کمک کنم .

ان شا الله اگه تونستم پول بزرگی رو بدم به نیازمندان از ی خیر کمک میگیرم 

فکر میکنی خوراکی رو میخورن 😂😂😂میرن اون طرف تر میفروشن به مغازه دار

هعپ

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخدا ادم نمدونه چ کنهدکه های نان رضوی تو مشهد مشهدیا میشناسنرفتیم چایی بگیریمی پسر تپل هیکلی با شلوا ...

اره متاسفانه ی مدت اینجور گدایی ها زیاد شده بود . 

بابامم ی بار برای ی پسر کوچولو همچین کاری کرد 

گروهی هستن کاسبی راه انداختن. تحت پوشش چند تا خیریه هستن اما گروهی هستن که صورتشون رو با سیلی سرخ نگه میدارن... واقعا قابل شناسایی و تفکیک نیستن 

من فکر میکنم پول اگر حلال باشه، کمکی که بشه، صرف کسانی خواهد شد که نیازمند واقعی هستند

بنظرم ی عادتی رو جا بندازیم.اینکه فقط ب کسایی ک میشناسیم کمک کنیم نه از روی دلسوزی ب کسی ک تو خیابون میاد جلومون.

مثلا من خانمی میشناسم مسن

با وجود دیابت و خونریزی از شقاق مقعد خونه مردم نظافت میکنه

خب اگ پولی بخام ب کسی کمک کنم قطعا میدم ب اون

ن ب کسی ک هی فک کنم آیا این واقعا نیازمند بود

نبود

نکنه چیزی ک دادم رو ببره بفروشه

یا ...

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

کودک افغان کودک کار‌اصلا اصلا چرا چون خانوادشون یاد بگیره وقتی بغل هم یمخوابن پس میندازن فکر نون بچه ...

اگه واقعا نیازمند بود مشکلی نداشتم ( البته اگه افغانی بود قضیه فرق می,کرد برام ) حتی اگه اینحوری باشه اونا مطمین باش یاد نمیگیرند ، حتی براشون مهم هم نیست 

اوناهم از شما متنفرن که اصلا نگاهشون نمیکنی اوناهم مثل ما ادمن دل دارن

کودک کار بودی خودت؟!

چرا انقدر بهت فشار اومده حالا

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود