2777
2789

بچه ها من اگه بخوام کمک کنم به کارگرای شهرداری کمک میکنم یا کسایی که میشناسم چون به بقیه اصلا اعتماد ندارم 

بعد امشب ی پسر کوچولو که آدامس می‌فروخت 

اومد تو کافه به ما گفت که خاله دونات های ۳۰ تومنیش کجا هست ؟ ( منظورش این بود تو مِنو نشونش بدم ) 

بعد من گفتم اینجا گفت که ؛ تا برم برای خودم بخرم 

بعد دیگه بهش گفتم خودم برات حساب میکنم گفت که آخه برای خواهر برادرام می‌خوام بگیرم گفتم خب چند نفرید گفت ۴ نفر گفتم باشه 

بعد گفت تو برای خواهر برادرام بگیر من خودم برای خودم میگیرم آخه ۴ تا خواهر برادر دارم گفتم باشه 

بعد رفتیم که حساب کنیم قرار شد که ۵ تا بگیریم براش 

بعد گفتیم یکی دیگش کدومو میخوای گفت اینو ( نوتلا بود ۵۵ تومن ) بعد خودش برگشت گفت نه این ۵۵ همین ۳۵ تومنی رو بگیر 

گفتم عیب نداره 

خلاصه بعدش هی گفت چقدر شده گفتم ۲۰۰  نشست ادامساش رو حساب میکرد و ... بعد چندتا ادامسشو داد بهم گفت این ۱۶۰ تومن گفتم نه برای خودت و دادامش بهش 

آخه دوست دارم برای خود بچه کاری کنم نه اینکه پولشو بده به بقیه یا اینکه ازش بگیرن .

برای بچه های کار همین بخرید خوراکی 

پول دستشون ندید

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یکم الو‌ چیدم اگه کسی دوست داره بگه براش بفرستم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

برای بچه های کار همین بخرید خوراکی پول دستشون ندید

موافقم . 

اما ی مدت بود که میرفتم مغازه مثلا گرانترین چیز رو به بقیه میگفتن  بخرن بعد میفروختنش به مغازه واسه همین اعتماد نمیتونم کنم . 

مایه فامیلی داشتیم میگفت من هیچوق به بچه های کارپول نمیدم همیشه وقتی میبینمشون براشون یچیزی میخرم یابخورن بابتونن استفاده کنن چون پولو ازشون میگیرن و نمیزارن ک دست خودشون بمونه

خب همین که خوراکی خریدی خوب بوده. پول نده بهشون

بعضیاشون انقدر سمج هستن که واقعا اعصابم خرد میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

این کار شما یه عمل انساندوستانه بوده . لذتی که شما از انجام عمل نیک خودت میبری خیلی بیشتر از اون لذتی هست که اون بچه و خواهر برادراش از خوردن اون غذا میبرن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .