2777
2789
عنوان

درماه چقدر کافه و رستوران میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمال زیاد نرفتم .............همون پارک منظورمه اونو میرم ولی کافه نه...........کوه هم میرم

من چون گواهینامه ندارم نمیتونم برم وگرنه روستاهای اطراف طبیعت قشنگی دارن رودخونه و جنگل و اینا.

عزیزم پیاده روی برو.دوچرخه سواری کن.باشگاه بدنسازی برو.من تا قبل پسرم که به دنیا بیاد مرتب بدنسازی م ...

ورزشو تو خونه انجام میدم دوره آنلاین ثبت نام کردم،پیاده روی هم میرم پارک سر کوچه ولی تنهایی میرم بدتر روحیم خراب میشه.

تعریف کن از دیده هات

همبرگرهای فله ای تاریخ مصرف گذشته 

بستنی مونده با شیر  میکس میکردن و سیرپ  اضاف میکردن که طعم خوب بده کلا مواد اولیه که در اختیارم بود وقتی بو میکردم گاهی بهم تهوع دست میداد  . روغن سیاه شده بود هنور باهاش سرخ میکردن  حتی نوشیدنی های تازیخ انقضا کذشته میخریدن با نصف قیمت  تاریخ عوض میکردن  وقتی این چیزا رو دیدم اومدم بیرون تازه یه کافه درجه یک و شیک

😎💚🐬

اصلا نمیرم‌ . پولم رو جمع میکتم چیزای واحب میخرم.

مثلا شماهم ماهی ۶۰۰ رو جمع کن؛ یکم دیگه هم بذار روش به جاش برو باشگاه؛ هم تفریحه هم یه سودی برات داره.  کافه فقط خرج الکیه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
همبرگرهای فله ای تاریخ مصرف گذشته بستنی مونده با شیر میکس میکردن و سیرپ اضاف میکردن که طعم خوب بده ...

همون بستنی بندی و آبمیوه فروشیا بهتر از کافه ها هستن. حداقل دولا سه لا بهت نمیندازن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
انقدر به خوراکیای کافه ای علاقه داشتم از اول یسریشو یاد گرفتم خودم توی خونه درست میکنم هم شیرینی هم ...

منم درست میکنم انواع آیس ها،ماچا،قوه لاته و اینا،هدفم از کافه رفتن بیرون رفتن و دیدن دو تا آدمه.