2777
2789
عنوان

بچه های رشت خواهشا بگین کسی تابحال پیش دکتر صدری متخصص زنان رفته..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28750 بازدید | 51 پست
اتفاقا منم اینطوری شنیده بودم ولی وقتی خودم مراجعه کردم اصلا چنین چیزی نبود بلکه هم وقت میزاره و هم ...

عزیزم سلام منم تازه نوبت گرفتم میخوام برم پیششدن ممندن بابت نظری که دادی شما که رفتین پیششون تشخیصشون خوبه من واسه ناباروری دارم میرم اونجا 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم سلام منم تازه نوبت گرفتم میخوام برم پیششدن ممندن بابت نظری که دادی شما که رفتین پیششون تشخیصشو ...

سلام عزیزم تشخیصش خوبه کار اضافه انجام نمیده پرونده پزشکیتون رو ببرید که مدارکی رو دارید ازش استفاده کنه آزمایشات اضافه نده من که خیلی راضیم اون آرامشی که بهت میده برخورد خوبش انژی مثبته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم .. حالا یکی از دوستان که توی بیمارستان کار میکرد خیلی برام پرس و جو کرد میگه دکتر شرف الدین ت ...

اره من برای زایمانم و مراقبت بارداری پیش شرف الدین رفتم خیلی راضی بودم قبل از بارداری یه مدت فکور میرفتم خوب نبود 

سلام عزیزم تشخیصش خوبه کار اضافه انجام نمیده پرونده پزشکیتون رو ببرید که مدارکی رو دارید ازش استفاده ...

ممنونم عزیزم من کلینیک مهر رفتم خیلی شلوعه و تند تند مراحل درمانو پیش میبرن شما واسه ناباروری دکتر خوب تو رست که معروف باسه نمیشناسین من  اینو از تو سایت پیدا کردم ممنون میشم راهنمایی ام کنی اگه اینجا هم جواب نگیدم میرم تهران

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بنظر من دکتر صدری برید خیلی خوبه موسسه مهر که منم نمیپسندم 

ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت 😘

سلام ممکنه از تجربه من استفاده کنید و ممکنه نکنید.

دکتر صدری دکتر خوبی هستن منتها سرشون بیش از اندازه شلوغه و خودشون ازمایشات و بقیه چیزا را کامل نمیبین . ماما فقط گزارش میکنه... من در ماه دوم بارداری در ازمایشم عفونت شدید ادراری گزارش شده بود و ایشون و ماما اهمیتی نداده بودن .حتی یک دونه انتی بیوتیک ندادن... تااینکه در ماه 4 بچه من سقط شد.

نمیگم صدرصد ایشون مقصرن ولی بعد اون پرونده پزشکیم را پیش هر دکتر حاذق دیگر بردم گفتن باید یک دوره انتی بیوتیک مصرف میکردی،چون برای خودت خیلی خطرناک بوده. همون هم شد. بعد 2 ماه از سقط دچار درد شدید و.. ناشی از عفونت شدم که باقرص و امپول قوی دوران طی شد.

برای بارداری پیش دکتری باید رفت که براتون وقت بزاره.

فقط همین 

سلام ممکنه از تجربه من استفاده کنید و ممکنه نکنید. دکتر صدری دکتر خوبی هستن منتها سرشون بیش از اندا ...

قبول دارم دکتر من هم صدری بود خیلی خانم و باشخصیته ولی با نطر یکی از دوستان برای درمان ناباروری دکتر ظهیری رو پیشنهاد دادن که اونم‌بعد یک بار رفتن پشیمون شدم چون هم بداخلاق  وبدلحن هستن هم اصلا توجهی به مریص نداره فقط مستقیم میره سراغ گزینه آخر آی وی اف بعد دکترمو دوباره عوض کردم و پیش عبدالهیان میرم جالبش اینجاست که با اولین نگاهی که به پرونده کرد بهم گفت گریدa آزمایش اسپرم همسر صفره چجوری انتظار بارداری داری یه دوره دارو داد و گفت دوباره آزمایش بده.. میخوام بگم توجهی رو که اون کرد هیچکدوم از اون تا دکتر نکردن متاسفانه

قبول دارم دکتر من هم صدری بود خیلی خانم و باشخصیته ولی با نطر یکی از دوستان برای درمان ناباروری دکتر ...

سلام.ایشون با شخصیت هستن و انرژی مثبت دارن ولی نسبت به سلامت بنده و اینکه بمن اطلاعاتی ندادن که عفونت ادراری دارم (و با وجود تکرار دوبار از ادرار و داشتن عفونت) من ایشون را مقصر میدونم. نسبت به سلامت بنده کوتاهی کردن. 

قبول دارم دکتر من هم صدری بود خیلی خانم و باشخصیته ولی با نطر یکی از دوستان برای درمان ناباروری دکتر ...

عزیزم معجزه شد بارداری ام نذر مادر امام زمان کردم نذرواجب گوسفند در محرم ممنون در مورد مطالبی که نوشتی من راهم دوره اصلا نمیتونم تا رشت بیام انشالله خداوند مهربان حاجتتو بده دامنت سبز بشه 

عزیزم سلام منم تازه نوبت گرفتم میخوام برم پیششدن ممندن بابت نظری که دادی شما که رفتین پیششون تشخیصشو ...

سلام عزیزم من دنبال ی دکترخوبم تورشت شما برا ناباروری رفتین پیش صدری و نتیجه گرفتین؟

دخترم همه دنیامه🥰
سلام عزیزم تشخیصش خوبه کار اضافه انجام نمیده پرونده پزشکیتون رو ببرید که مدارکی رو دارید ازش استفاده ...

عزیرم شما باردار شدین؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘