2777
2789

سلام من بابام ۴۰۰ میلیون طلا خرید و با ۶۰۰ میلیون جهاز همه رو هم خوب خریدم 

ولی واسه سرویس یک سرویس ۱۵۰ تومنی پسند کردم و خونه هم اجاره ای ماهی ۲ تومن اجاره و ۲۰۰ رهن توی یک جای پایین 

من خواهرم و عروسمون نه نصف من جهاز دادن و نصف من طلا و توی خرید سرویس و اینا بیشتر از من توقع داشتن 

دارم فکر میکنم چه فایده اونقدر از خودمون خرج کردیم و توی سختی خودمون رو قرار دادیم چون آخرین بچه بودم 

ولی اونقدر آدم سخت گیری نبودم سریع راضی میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوست من برای ازدواجش فقط ی زنجیر براب داماد گرفتن اما سرویس طلا خوبی برداشت 

الانم سرویس چوب و یخچال و لباس شویی  گاز و فرش رو ب عهده داماد گذاستن 

پسرعمومم تقریبا تمام وسایل بزرگ خونه رو خودش موقع عروسی خرید البته سطح مالی عموم واقعا صد لول بهتر از خانواده عروسشون بود

والا دوست من برای ازدواجش فقط ی زنجیر براب داماد گرفتن اما سرویس طلا خوبی برداشت الانم سرویس چوب و ی ...

برای ماهم یخچال لباس شویی ظرفشویی تی وی و سرویس چوب با دوماده

فرشو خودم گرفتم ولی

میگم توی سختی قرار میگیره ولی خودمو و بابام هر چه قدر توی سختی قرار گرفتم برام مهم نبوده انگار

نگو

اصلا نباید با کسی که نمیتونه تامینت کنه ازدواج کنی

بعدش همینا دم درمیارن

نمیگن دختره بزرگوار بود باهامون راه اومد،میگن دور از جون ترشیده بود،ذوق کردن تا ما رو دیدن،افتادن به سرویس دادن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨