2777
2789

😂دوست عزیز مهندسی پزشکی شما باید واحد های برنامه نویسی هوش مصنوعی پاس کنی فازت چیه ؟ مثلا داری کنکور میدی ! که تاپیک میزنی من دروغ میگم ! یعنی واقعا سوادت در این حد هست که نمیدونی رشته های مهندسی خیلی هاشون درگیر برنامه نویسی هوش مصنوعی شده ؟ 

تازه دروغین بودن خودت فاش شد از اونجا که میگی من رشتم مربوط به هوش مصنوعیه بعد تو تاپیکت نوشتی رشتت مهندسی پزشکیه 

قربونت بشم تاپیک میزنی درباره من حداقل واز بزار بتونم بهت بگم ! نه اینکه بگی دروغ میگی درباره رشته ها تحقیق کن وقتی همینجوری دهنتو واز می‌کنی حرف میزنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگش کن 

بریم بخونیم چی گفته 

🧃

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تگش کن بریم بخونیم چی گفته 🧃

منم از اين کارايي که تو ميکني بلدم @zeynabkorijani‍ 

حق نداري کامنت منو کپي کني بزاريش 

حق نداري راجب تاپيک من تاپيک بزني 

چرا الکي دروغ ميبافي کي من گفتم ميخوام برم اموزشگاه ياد بگيرم بعدشم اصلا برم به تو چه ربطي داره 

تو خيلي سواد داري برو املاتو درست کن مزخرف اينجوري نوشته ميشه 

نظرم تاپيکم به خودم مربوطه ناراحتي کامنت نزار

برداشتي به دروغ راجب من اينهمه حرف به بقيه گفتي خجالت نميکشي کاش هوش مصنوعي به تو تربيت و ادب ياد ميداد

حوصله اشو ندارم یک بچه شونزده ساله هست 😂

منم از اين کارايي که تو ميکني بلدم @zeynabkorijani‍ حق نداري کامنت منو کپي کني بزاريش حق نداري راجب ...

شوکه شدم فکر کردم با منی 🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه بابا 😂😐نمی‌دونم آنقدر بی سواد هست که حتی بعضی از دانشگاه عمران دارن برنامه نویسی پاس میکنن ولی ...

بیخیال 

اینجا هرکی تا دلش بخواد می تونه ادعای با سوادی کنه 

چون مجازیه 😂

شوکه شدم فکر کردم با منی 🤣

🤣فقط نمی‌دونم چرا با خودش فکر نکرده من چجوری باید به یک دستگاه برنامه بدم و سر اون برنامه بمونه 😂🤦🏻‍♀️فقط فکر کرده مهندسی پزشکی بری یک دستگاه درست کنی بیای نی نی سایت یک چیز هایی میبینم که خیلی خنده داره 😂🤦🏻‍♀️

🤣😐تاپیک زده تو دروغ میگی تو مهندسی پزشکی هوش مصنوعی برنامه نویسی هست

خب اختیاریه اینا

احتمالا نمیدونسته

ولی جدی چن وقت پیشم یه کاربر که ادعا داشت کارشناسی کامپیوتر امیرکبیرو داره داشت منو میخورد که تو دروغ میگی که ماشین لرنینگ و شبکه عصبی کار کردی،مگه تو برنامه نویسی؟

بابا من ارشد مکانیکم

گرایشمم کنترل دینامیکه

پروژه ارشدم اینا رو نداشته باشه میذارنم دم در🫤

نمیدونم چرا فکر میکنن بیشتر از خودت درباره رشتت میدونن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بیخیال اینجا هرکی تا دلش بخواد می تونه ادعای با سوادی کنه چون مجازیه 😂

😂😐آخه دستگاه ام ار ای یا عکس رفته باشه می‌فهمه که اون داری بهش برنامه میدی و داره با برنامه کار می‌کنه با اختیار خودش که کار نمیکنه 😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂

نمیشد ری پلی کنم