2777
2789
عنوان

یادتونه گفتم بگین منظوری داره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست
عزیزم کارم برام مهمه و بخاطر هیچ مرد هیز بدبختی ولش نمیکنم و به خودمم کاملا مطمئنم شما هم لطفا در مو ...

شماهم قضاوت نکن ..من فکردیگه ایی نکردم

شماا وقتی بخاطر پولاجازه میدی هرکی هرطور دلش بخواد برخورد بکنه چی باید بگیم 

هرکسی گفت جلوی ذهن معیوب اون ریس میاستد ولی شما ترجیح میدی سرتون پایین باشه و این رفتار.. را تحمل کنی

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نماینده شخصیتزن دراین جامعه ایید و حریمهایی دارید چطور یک مرد به صرف ریس بودن میخواد بازن متاهل ارتباط بگیرد وشما خوب نیتش را میفهمی ولی هیچ واکنشی نداری ...

نمیدونم بالاخره باید راهی باشه که شماهم کارتون راداشته باشی وهمین مردک درست شود درست از خیلی باشمابردارد&/

شما نماینده شخصیتزن دراین جامعه ایید و حریمهایی دارید چطور یک مرد به صرف ریس بودن میخواد بازن متاهل ...

شما چجوری تشخیص دادی من جلوش وانستادم؟ شما از من پا دادنی دیدی شخصا یا اینجا خوندی؟ یا داری از روی چهار تا جمله بمن تهمت میزنی که اجازه میدی هر رفتاری باهات بکنن؟

همینکارو میکنم

من به شما حق میدم چون کار زشت از طرف ایی هست و شما خطایی نکردید ولیکن میگم خوب فکر کن شاید راهی باشه که جلوی مردک دربیایی بدون اینکه شغلت روازدست بدی....این حرفم خیلی سنگینه ؟!!

اگر سنگین هست باشه خود دانی 

شما چجوری تشخیص دادی من جلوش وانستادم؟ شما از من پا دادنی دیدی شخصا یا اینجا خوندی؟ یا داری از روی چ ...

شما باید این گارد رو جلوی رییستون  بگیرید نه این دوستمون ایشون که حرف بدی نزد

شما چجوری تشخیص دادی من جلوش وانستادم؟ شما از من پا دادنی دیدی شخصا یا اینجا خوندی؟ یا داری از روی چ ...

هر رفتاری منظورم همین رفتاراش بود که گفتی ..شما چرا میخوای جبهه بگیری بامن!!!

هر رفتاری منظورم همین رفتاراش بود که گفتی ..شما چرا میخوای جبهه بگیری بامن!!!

بابا بخدا نمیخوام جبهه بگیرم؛ من با بی محلی جوابشو میدم اصلا انگار برام مهم نیست هر غلطی میکنه فقط اینجا برای شما تعریف کردم چون ذهنم مشغول بود گفتم فکرم راحت شه وگرنه جلو خودش که اصلا انگار نمیبینمش

بابا بخدا نمیخوام جبهه بگیرم؛ من با بی محلی جوابشو میدم اصلا انگار برام مهم نیست هر غلطی میکنه فقط ا ...

خوب میکنی ولی اگر میبینی وقیح در شده بدون کافی نیست

بعضیا هنوز سکوت رو به معنای رضایت میدونند:/

تو محیط کارمتاسفانه ادم مریض زیاد هست

من خیر سرم تو محیط مثلا سالمی کار میکنم خیلی هم ادم جدی هستم زن زیبایی هم نیستم

از زمانی که جدا شدم تازه فهمیدم چقدر بعضی ازمردهای همکارم ذهن مریضی دارن

چند وقت پیش یکیشون برام پیامک میفرستاد وقتی دید اهلش نیستم امسال شروع کرده واسم داره دردسر درست میکنه روح و روانم رو ریخته بهم

خانمهاییکه خانه دار هستید خیلی مونده تا شرایط زنهای شاغل جامعه و مشکلاتشان رو درک کنید

من بی نظرم و تو بی نظیر