2777
2789
عنوان

خانوادم با عقد و عروسی جدا مخالفن

136 بازدید | 10 پست

چکار کنم راضی بشن قبل محرم عقد ببندیم و بعدش عروسی بگیریم.؟ الان به نتیجه رسیدیم اما هنو واسه مراسم گرفتن آماده نیستیم ، خونه اماده نیس جهیزیه همینطور😔 

بابام میگه بعد از دهه محرم اشکال نداره مراسم بگیریم اما واقعا به دلم نیست.. 

بعدشم همینم زیاده . ما داریم به گناه میفتیم. نامحرمیم همو میخوایم .. مادرم خیلی سرسخته میگه من زن عقد بسته تو خونم راه نمیدم. در حالیکه خواهر اولم عقد و عروسیش جدا بود.. و چون سر اون خیلی جوش حرص خورد الان راضی نیستن. خب من چه گناهی کردم الان . 

میگم الان شرایط مراسم گرفتن ندارن میگه خب  نباید اقدام میکرد واسه ازدواج وقتی امادگی نداشت. گفتم پس خوب بود بره گناه کنه؟؟؟ 

بخدا نمیدونم چرا مخالفت شدید دارن هرچی هم میگم نمیان باهام حرف بزنن دلیل بیارن

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

مگه کلا عقد و عروسی همیشه جدا نیست؟

من هرکی رو دیدم عقد کرده معمولا از ۶ ماه تا سه سال بعدش عروسی میگیرن 

بعدشم اگه انقدر مامانت سرسخته خب دوماه دندون رو جگر بزار بگو اقا داماد هم دوماهه یکم دست بجنبونه بعد صفر جشنتون رو بگیرید 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرتون توی این فکره ک عقد زیادیه

اتفاقی بیوفته و بهم بخوره

دیگ بهم خوردن نامزدی نیست طلاقه و کارای قانونی داره

اگر واقعا جدی هستید

اینکارو شما نباید بکنید !!!!

حتی داماد

خانواده داماد

مادرشوهر و پدرشوهرتون بیان با مادر پدرتون رسمی دوباره صحبت کنن

بگن توی رسم ما نیست دختر پسر نامحرم باشن

حالام خورده محرم صفر

یه عقد کنن خودمونی جشن بگیریم 

عروسیشون بعدا ایشالا 

🔴 جای اینکه خودت سر و کله بزنی

نامزدت رو راضی کن که با خانواده اش صحبت کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مگه کلا عقد و عروسی همیشه جدا نیست؟من هرکی رو دیدم عقد کرده معمولا از ۶ ماه تا سه سال بعدش عروسی میگ ...

نه .. نیست باهم هم میگیرن، ترجیح خانواده ها اینه

اخه ما از فروردین اشنا شدیم. وایشون خیلی گرم مزاجه من رو میبینه تحریک میشه حتی تازگیا با صدای من... هردومون به گناه میفتیم😔  چه باهم چه هر طور دیگه ای. اون مرده خب منم انتخاب کرده غریزه اش تحریک میشه

مگه اینکه این دوماه اصن باهم ارتباطی نداشته باشیم. میشه اینطوری؟؟ تازه دوماه نیس ، ۳ماهه تا بعد از صفر

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

اشتباه میکننخب دوران عقد رو برای همین موقعیت ها گذاشتن دیگه

نمیدونم چطور قانعشون کنم .. بهشون میگم این وسط شیطون میاد مداخله میکنه بهم میخوره یهو، یا به گناه میندازه مارو.. میگن اگه بخواد شیطون بهم بزنه بعد از عقد هم میتونه، اونموقع بدتره..  اصن هرچی میگم یه چی میگن😔

من نمیدونم چکار کنم فشار جنسی که ایشون داره ، منم داره اذیت میکنه. کاری نمیتونم کنم

مادرتون توی این فکره ک عقد زیادیهاتفاقی بیوفته و بهم بخورهدیگ بهم خوردن نامزدی نیست طلاقه و کارای قا ...

خانواده اش که میگن ما به حرف پدر احترام میذاریم وقتی قاطع حرف زدن ، ازین حرفا..  دوتا خانواده درک از موقعیت ما ندارن و اینکه پسرشون تو چه وصعیتی گیر کرده ، و منم همینطور

بهشون بگو نمیخوای بی‌احترامی کنی، ولی الان وضعیت طوریه که یا باید عقد کنین یا هی گناه کنین. منطقی هم حرف بزن، بگو عقد فقط یه تعهده، نه خرج داره نه مراسم. خواستین بعد محرم عروسی بگیرین، ولی عقدو بندازین جلو. اگه بازم نرفتن تو حرف، یه نفر بزرگ‌تر یا مورد اعتماد رو واسطه کن بیاد حرف بزنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خانواده اش که میگن ما به حرف پدر احترام میذاریم وقتی قاطع حرف زدن ، ازین حرفا.. دوتا خانواده درک از ...

الان مشکل شما چیه گلم؟

میخواید رابطه داشته باشید و سر عقد گیر کردید؟؟

صیغه محرمیت نخوندید؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه .. نیست باهم هم میگیرن، ترجیح خانواده ها اینهاخه ما از فروردین اشنا شدیم. وایشون خیلی گرم مزاجه م ...

با عرض معذرت حالم از جفتتون بهم خورد 

معلومه جفتتون فقط واسه پایین تنه قصد دارید ازدواج کنید وگرنه اونی که دوماهه به نتیجه میرسه میخوان ازدواج کنن بلوغ فکری کافی ندارن حداقل برای ازدواج باید شش ماه رفت و امد کرد بعد اونم دوماه نامزد موند تازه بعدش عقد کرد 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A