2777
2789
عنوان

چرا دخترا اینجوری شدن با من عجیبم

202 بازدید | 28 پست

به دلایلی میخواستم ببینم دخترا با پسراحالا در حد چت چطورین ؟ چون همه به من میگفتن تو چقدر پاستوریزه ای چقدر بچه مثبتی چقدر خجالتی یا چمیدونم شیطون نیستی .بعد رفتم ایدی پسر درست کردم با یکی دو تا  دختر چتیدم دیدم وااای چقدر دخترا پر رو هستن والا من تو چت با شوهرم یا پشت تلفن روم نمیشه یه سری حرفا رو بزنم خجالت میکشم .که کارم اشتباهه باید پر رو باشم ولی نمیتونم بلد نیستم چیکار کنم 

اوضاعم خیلی داغونه الان دیگه زن با حیا جواب نمیده .

😂😂

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینا شوهر خوب گیرشون میاد

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

همینا شوهر خوب گیرشون میاد

به شانسه ها

حالا یه پاستوریزه به قول استارتر این حرفا رو بزنه پسرا میگن خرابه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

عزیزم.. اگه میخوای آدم های بی حیا و درب و داغون رو جذب کنی توام بی حیا باش.....

مشکل به نظرم از اون جو و اون فضایی هست که میخوای کسی رو پیدا کنی...

اونجا نمونه ای از کل جامعه نیست...

اگه بری جایی که لولشون بالا باشه میفهمی که پر رو بودن و بی حیا بودن نقطه ضعف هست نه معیار

مگه چی میگن

فقط قربون صدقه یا حرفای مثبت ۱۸؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا