نمیخام مثل بچه ها رفتار کنم بیاید بگید جواب منطقی به این اقا چیه. از دیشب ساعت ۱ که آخرین پیامو من بهش دادم ورفت دیگه هیچی نگفت وخوابید تا عصری ساعت ۵ نه زنگی زده نه پیامی بعد ادعاش میشه دوسم داره. از اشنایمون ۲ هفته میگذره. عصری زنگ زد ساعت ۵ جوابش ندادم. آیا بهش بگم کسی که تا الان یه سراغ از من نگرفته بقیه روزاشم بدون من میتونه یانه لطفا بگید کارشم یه شغل آزاده که امروزم تعطیلی بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در مورد مردها و اخلاقیاتشون مطالعه کن اکثر آقایون همین هستن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
ببین اون مدلی که تو رویاهای ماهست اکثر آقایون نیستن اوناییم که خیلی زبون بازی میکنند متاسفانه خیلی هاشون آدم های جالبی نیستن دقت کن گفتم خیلی عاشون باز نریزید سرم که تو گفتی هر کی خوش سر زبونع آدم بدیه😐
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
دقیقا خستم از اینکه بهش بگمخودش باید بدونه طرف . بچه هم نیس ۲۸ سالشه
خودشون نمیدوننننند🤗من بیشتر از ده ساله نتونستم حالیش کنم تو چطور انتظار دارید تو دو هفته همه روحیات تو رو بلد باشه 🤔 ببین زنگ زد خیلی راحت و قشنگ صحبت کن وقتی باهم بیرون رفتید خواسته هات رو بگو.تلفنی کلا جالب نیست
واقعا آقایون اینجوری نیستنتجربیات من و اطرافیانم دقیقا برعکس حرف شماست
اطراف من که هستن
ولی اول رابطه اینجوری نشون میده دوست داشتنش وای به حال بعدن. آدم دلزده میشه
اینا رو با زبون خوش به خودش بگو