2777
2789

اگه می‌خوای درمانگر بشی خب بالینی بهتره

شهر دیگه البته سختیای خودش رو داره، بستگی به شخصیت و وضع مالی آدم داره که چقد راحت باشی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی یا مجرد بچه داری یا نه چقدر آدم اهل مطالعه ای هستی منظورم اینه حتما در آینده ادامه میدی و در ...

مجردم ولی شرایط خونمون سخته 

تو فکر مامانمم‌برم شهر دیگه تنها میمونه توخونه 

هستم اهل مطالعه هستم هدفم دکتراس

تاجایی که تو نت خوندم با ارشد عمومی دکتری بالینی قبول شدن خیلی راحت نیست

با ارشد هم میشه درمانگر شدفک کنم 

دکترا هم بلاخره درطول زمان ادم‌میگیره 

با ارشد شروع به کار کنم 

یعنی نمیشه؟

با ارشد هم میشه درمانگر شدفک کنم دکترا هم بلاخره درطول زمان ادم‌میگیره با ارشد شروع به کار کنم یعنی ...

اگه کارشناسیت روانشناسی بوده خب با ارشد میتونی کارکنی و درمانگر باشی 

راستش منم شرایطم مشابه شماست موندم بین بالینی و تربیتی در نهایت به این نتیجه رسیدم فعلا رشته ای که به زندگیم لطمه ی کمتری می‌کنه رو انتخاب کنم 

اگه کارشناسیت روانشناسی بوده خب با ارشد میتونی کارکنی و درمانگر باشی راستش منم شرایطم مشابه شماست مو ...

نمیشه با تربیتی درمانگر شد 

فقط با بالینی و عمومی میشه

قانون هم برداشته شده با همون ارشد اگه کارشناسی متفاوت باشه هم میتونی کلینیک بزنی ولی باید آزمون صلاحیت حرفه ای بدی

نمیشه با تربیتی درمانگر شد فقط با بالینی و عمومی میشهقانون هم برداشته شده با همون ارشد اگه کارشناسی ...

جدی نمیدونستم قانونش عوض شده

ارشد کدوم رشته ها؟ توی این مورد محدودیت گذاشتن؟

اخه فک کنم با عمومی هم درمانگر میشن

اره میشه

از این نظر میگم که درساش تخصصی‌تر و مرتبط‌تره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید