2777
2789
عنوان

جواب همچین پسریو باید چطور داد

92 بازدید | 15 پست

از دیشب ساعت یک تا ساعت ۵ عصری نه زنگ زده نه پیام.  امروز ساعت ۵ نیم  زنگ زد جوابش  ندادم.  باید چطور رفتار کرد با این شخص؟  پسری که اظهار میکنه دوست داره. اینم بگم کار شیفتی چیزی هم نداره که بگم مشغول بوده کارش آزاده. لطفا بگید چطور درست رفتار کنم اگه تماسی گرفت

به عنوان یه پسر بهتون میگم، هر آدمی به اندازه ای که واستون وقت می‌ذاره دوستون داره پس زیاد خودتون رو اذیت نکنید.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلش چیه عزیزم؟ببین منم مث تومنهایت روزی ی بار باهم حرف بزنیمولی میدونم ک مشغله کاریش زیاده

عزیزم ایشون مغازه داره که امروز تعطیل بوده ویه گلخونه داره که بهش رسیدگی میکنه.همین بعد جالب اینجاست اون تایمی که من  زنگ زده بود ۴۵ دقیقه قبلش تو اینستا آنلاین بوده این چیز خوبیه؟

الان شما دارید میگید زیاد دوست نداره.درسته

قطعا همینطوره 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

ممکنه مشغله کاری طرف زیاد باشه!

من چهل هکتار زمین کشاورزی، دو هزارمتر گلخانه و ۴ تا استخر پرورش ماهی دارم، واسه هیچ آدمی تو زندگیم وقت ندارم چون نمی‌خوام که داشته باشم فقط یه نفر هست که همه چی رو به خاطر اون می‌ذارم کنار اونم خواهر کوچیکم هستش.

اینکه طرف میگه وقت ندارم یه حرف کاملا مفته.اگه خواستنی باشه واسش یه راهی پیدا میکنی

من چهل هکتار زمین کشاورزی، دو هزارمتر گلخانه و ۴ تا استخر پرورش ماهی دارم، واسه هیچ آدمی تو زندگیم و ...

شاید درست میگین!

منم بعضی وقتا این فکرارو میکنم نمیدونم 🚶‍♀️

شاید درست میگین!منم بعضی وقتا این فکرارو میکنم نمیدونم 🚶‍♀️

قطعا همینطوره. مگه میشه آدم واسه یه پیام ساده وقت نداشته باشه! خواهشاً خودتون رو گول نزنید

دوسم داره ولی مطمئنمثابت شده!دو دل شدم با حرفات هوف

اینو همیشه یادتون باشه ، عشق و علاقه آقایون تو رابطه هیچ وقت شبیه شما صادقانه نیست