2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید خونمون.........

279 بازدید | 16 پست

چند بار روی کابینت هام از این سوسک های کابینتی دیدم.خونمم همیشه تمیز نمیدونم از کجا اومده.هر روز کل خونه رو با رایت و سیف تمیز میکنم.اما الان یه دونه دیگه تو کابینتم دیدم.خونمونم نوساز.تورو خدا بگید چی کار کنم نابود شن.دارم روانی میشم از سوسک هم چندشم میشه بچه کوچیک هم دارم.خواهشا کمک

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگرد ببین از کجا اومده. من مامانم خیلی به تمییژی اهمیت میده یکیار یه تیکه اشغال ریخته بود تو کابینته زیز ظرف شویی ندیده بودیم پر شده بود.

سم بریز چند بار میمیرن

She is everything I ever wanted.... 

سم پودری پرتو

من همیشه میزنم خیلی موثره 

فقط باید هوا داشته باشی بچت بهش دست نزنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اسپری کامن بزن تو سرویس بهداشتی و زیر کابینت هات و راه رو ساختمون بعد درها رو ببند برو جایی یه روز یا یه شب بعدش همه نابود میشن من همیشه این کارو میکنم من خونم طبقه اوله زیرمون پارکینگ هربار ببینم این کارو میکنم دیگه نیست تا پنج شش ماه

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
از کجا بگیرم

همه جا هست ما یه عطاری پیش خونمونه داره از عطاری بگیر یا وسایل بهداشتی یا فروشگاه های بزرگ

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃