2821
2789

من خیلی نگرانم، خیلی تو طول روز  گوشی دستمه، برا سرگرمی تو نی نی سایت و اینستا و تلگرامم😥😭

شماهایی که تو دوران بارداری از گوشی زیاد استفاده کردید الان بچه هاتون سالم و خوبن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب این نیست بچه ها کج بیان دنیا

ولی مطمئن باش عوارضشو روی مغز جنین میذاره

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
وایفای که ضررش بیشتره😐😐

همین😐

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

توی ظاهر همه بچه ها خوبن و خیلی از مادرها بهت خواهند گفت ما از گوشی استفاده کردیم مشکلی نداره بچه  ولی ذهنی و روانیش رو تشخیصش سخته و متخصص میخواد 

که البته متخصص ها میگن توی این دو بخش تاثیر داره

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من فک میکردم اینترنت خوده گوشی ضرری نداره الانم هفته ۲۴ هستم خیلی ناراحتم. توروخدا اگه کسی بوده که گوشی خیلی استفاده کرده بیاد بگه الان بچه ش مشکلی نداره؟

نه سرچ كن ضرر اينترنت گوشي خيلي بيشتره

از هر کسی بپرسی میگن

من از دوتا دکترم پرسیدم

امواج وای فا روی بچه ،باردار حتی زنی ک حامله نیست تاثیر منفی میزاره

امواجش خیلی بیشتره