2777
2789
هر دو هفته های اخر از بس استراحت کردم و خوابیدم بدنم سفت شده بود دوتای اخر از پوستم زد بیرون بع ...

وای چه وحشتناک من همینطوری هم شرایط نرمالی ندارم 😢😢😢😢

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
وای چه وحشتناک من همینطوری هم شرایط نرمالی ندارم 😢😢😢😢

عب نداره فقط استراحت کن

از هر چیزی بهتره

توالت فرنگیم استفاده کن

کمتر راه برو

من که همش خوابیده بودم دو سه ماه اخر

سخته اما چاره ای نیس

میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم شکر خدا خوبه راستی من خبر نداشتم شما بارداری بارداری و مادر شدن مجدد مبارک عزیز جونم ...

خوب خداروشکر که بهتره انشالله که همیشه سالم و سلامت زیر سایه پرمهر پدر و مادرش بزرگ بشه، ممنون از لطفت و دعای خوبت انشالله خدای مهربون به همه بچه خوب و سالم عطا کنه😍😍😍😍

من سرویکسم هفته ۲۴ فک کنم ۲۵ مم بود

اوضام خوب نبود منم

اما این امپولا رو که میزنی نگران نباش

خیلی خوبن

فقط استراحتم مهمه

انشاالله ب موقع ب دنیا بیاد

میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
خوب خداروشکر که بهتره انشالله که همیشه سالم و سلامت زیر سایه پرمهر پدر و مادرش بزرگ بشه، ممنون از لط ...

انشاالله 😊

عب نداره فقط استراحت کن از هر چیزی بهتره توالت فرنگیم استفاده کن کمتر راه برو من که همش خوابیده ...

آره متاسفانه چاره دیگه ای نیست منم همه اش درازکشم پسرمم میدونه شرایطم فرق کرده کمتر اذیت میکنه دم به دقیقه میاد رو سرم و لپمو میبوسه و دوباره میره

نه همون آلمانيه رو بخر نصفشو بزن  منم دوتا دارم كه نيازشون ندارم ديگه ،تاريخ هم دارن  اگ ...

مرسی عزیزدلم با همسرم تماس گرفتم واسه ام خریده 😙😙😙😙

هر دو هفته های اخر از بس استراحت کردم و خوابیدم بدنم سفت شده بود دوتای اخر از پوستم زد بیرون بع ...

حلما جان سلام اگه هستی ممنون میشم سوالمو جواب بدی منم این آمپولو میزنم هفته ای یدونه ۵۰۰ ش رو اولیشو همین پنج شنبه زدم از وقتی زدم معذرت میخوام ترشحات و ادرارم بوی بد گرفته یعنی بخاطر این آمپوله؟یا عفونته؟آخه من ترشحم بی رنگه خارش و سوزشم ندارم فقط خیلی بدبو شده از وقتی آمپولو زدم بعد اینکه شما هفته چند زایمان کردید زایمانتون سخت نبود بخاطر اینکه این آمپولا رو زده بودید

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
نه همون آلمانيه رو بخر نصفشو بزن  منم دوتا دارم كه نيازشون ندارم ديگه ،تاريخ هم دارن  اگ ...

سلام عزیزم

میدونم خیلی وقته گذشته

امپولات رو داری یانه؟؟

من خیلی نیاز دارم هرچی میگردم نیس😭

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿