دکترم به خاطر ریسک زایمان زودرس برام آمپول پرولوتون 250 تحویز کرده که هفته ای یک دونه تزریق کنم هرچی میگردم فقط دوز 500 هست و 250 ایرانیه به اسم فمولایف، دکترمم حدود ده روز نیست به منشیش زنگ زدم گفت همون ایرانی رو بزن الان موندم چکار کنم شما چه دوزی و چند روز یکبار تزریق میکردین؟
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ممنون عزیزم شکر خدا خوبه راستی من خبر نداشتم شما بارداری بارداری و مادر شدن مجدد مبارک عزیز جونم ...
خوب خداروشکر که بهتره انشالله که همیشه سالم و سلامت زیر سایه پرمهر پدر و مادرش بزرگ بشه، ممنون از لطفت و دعای خوبت انشالله خدای مهربون به همه بچه خوب و سالم عطا کنه😍😍😍😍
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
هر دو هفته های اخر از بس استراحت کردم و خوابیدم بدنم سفت شده بود دوتای اخر از پوستم زد بیرون بع ...
حلما جان سلام اگه هستی ممنون میشم سوالمو جواب بدی منم این آمپولو میزنم هفته ای یدونه ۵۰۰ ش رو اولیشو همین پنج شنبه زدم از وقتی زدم معذرت میخوام ترشحات و ادرارم بوی بد گرفته یعنی بخاطر این آمپوله؟یا عفونته؟آخه من ترشحم بی رنگه خارش و سوزشم ندارم فقط خیلی بدبو شده از وقتی آمپولو زدم بعد اینکه شما هفته چند زایمان کردید زایمانتون سخت نبود بخاطر اینکه این آمپولا رو زده بودید
ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…