2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭😭😭😭

251 بازدید | 28 پست

منو بچه هام خیلی ساده و زودباوریم، گیجیم، اعتماد به نفس نداریم، دقت نداریم زرنگ نیستیم و...

به این خاطر افسردگی شدید گرفتم و دوست دارم بمیرم 

همه ی اطرافیانم زرنگ و گرگن انگار ما با همه فرق داریم.

خیلی از خدا دلگیرم که چرا منو اینجور آفریده، خدا اگه دردی داده باید درمانش رو هم می داد. 

خانواده ی خودم و همسرم همه زرنگن و این ما رو انگشت نما تر می کنه

ازتون عاجزانه خواهش می کنم اگه راهکاری دارید دریغ نکنید

چشمام پر از اشکه و دلم خونه😭😭😭😭😭😭😭

کتاب زیاد بخون

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقدر به خودت بد وبیراه میگی کم صحبت شو سرت هم بالا بگیر تمام این کلماتی را که الان گفتی برعکسش را به خودت بگو یعنی تلقین مثبت کن.اگر هم وقتی تو جمع میری حس بدی داری مدتی از بقیه فاصله بگیر و رو خودت کار کن تا خودت را پیدا کنی

شروع کردم می خونم

خیلی تاثیر داره 

من خودم خیلی اعتماد بنفسم پایین بود کتاب و پادکست خیلی کمکم کرد

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم میشه یسر بیای تاپیکم

تاپیک نداری

ندارم متاسفانهخودمو بچه هامو از همه کمتر می بینم😭😭😭

اشتباه می‌کنی ، از منی که مثل ماهی قرمز افتادم وسط کفتار ها بشنو...خودتو نباز هیچوقت 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
خب یکم از خودتون بگین که سبک زندگیت و رفتارت چجوره چجوری فک کردین که ساده هستین

عزیزم موقعیت شناس نیستم نمی دونم در شرایط مختلف چه واکنشی مناسبه و چه حرفی مناسبه😭😭😭😭