2777
2789

خواهشاً برام دعا کنید .نمی دونیم چرا این طوری شد .حتی سر کارم نمی تونم برم . دعا کنید خوب بشم 

✔️ خبرنگار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله با شفاعت آقا امام حسین خوب میشی .. آمین 🤲امیدت رو به خدا از دست نده ، منم بیمارم ولی همش به ...

ممنونم عزیزم .من همسرم هم بیماره خودمم افتادم بچه هام بیچاره ن

✔️ خبرنگار 
چی شده گلم

بیمارم اول ضربان قلب و استرس و بعدم لرز و سردردادی وحشتناک که قطع نمیشه گرفتگی سر .اصلا زندگی ندارم شوهر بیمار اصلا موندم .کاش خدا یه نظری بکنه 

✔️ خبرنگار 
التماس دعا دارم

چشم عزیزم .حتما دعات میکنم . 

همه بیماری ها از استرس ایجاد میشه ، اعصابت رو آروم کن مطمئن باش بیماری هات کم کم محو میشن. 

خودمم آدم استرسی هستم ، از شدت استرس زیاد و غصه و ناراحتی انگشت های دست و پام شروع کردن به درد گرفتن  ، و دکتر رفتم گفت به خاطر اعصابه ... چند وقتی هست شروع کردم قرآن خوندن و خیلی آروم میشم. پیشنهاد میکنم روزی شده یک صفحه قرآن با معنی بخون و برای خودت و بیماران دیگه هم دعا کن آرامش پیدا میکنی.

شفا دست خداست ، از خودش بخواه مطمئن باش نجاتت میده 

چشم عزیزم .حتما دعات میکنم . همه بیماری ها از استرس ایجاد میشه ، اعصابت رو آروم کن مطمئن باش بیماری ...

چشم عزیزم دعا کن بله از غصه ست شوهرم بیماره .خواهش می کنم شما هم دعا کن خدا شفام بده آخه درد رو نمیشه واقعا تحمل کرد .التماس دعا دارم .

✔️ خبرنگار 
طبیعتا نه...پس از چیه

نمی دونیم عزیزم مریض شدم رفتم دکتر قرص اعصاب داد بیست روزی خوردم حالم بد شد رفتم مغز و اعصاب گفت قطعش کن داروی من رو بخور از فرداش شروع شد داغونم لرز تپش خواب رفتگی و در شدید گرفتگی سر .کاش خدا مرحمت کنه .از همه بدتر سردردهای چندین روزه و وحشتناک 

✔️ خبرنگار