2777
2789

من امشب خانوادم مهمونم هستند 

بعد جدای چالش هام

که دو تا بچه کوچک دارم به شوهرم گفتم غذا از بیرون بگیر من برنج میپذم

مهمونم فهمیده غذا از بیرونه وقتی بهش زنگ زدم دعوتش کنم

میگه پس ناهار فردای سر کار پسرم چی

منم گفت براش غذا بودید الان تا شب که بیاید می‌پزه

بعد میگه برنج دارم ولی کاش با برنج چیزی داشتم ببره 

گفتم مرغ بپز  تو هواپزت

بعد میگه بلد نیستم

منم چون کم نیارم گفتم 

عکس دستگاه تو بده بهت بگم کدوم دکمه رو بزنی

بخدا حرصم گرفتتتتتتهههههه😒😒😤

مردم چقدر پر روعن

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بله رو نده 

عین خواهرشوهرمن با دو تا بچه هاش و شوهرش هر هفته میومدن

ما هم چون شاغل بودیم نمیرسیدم غذا بذارم کباب و ...میگرفتم 

یه بار زنگ زد گفت دیگه فلان نخر بختیاری بگیر 

انگار رستورانه 

منم املت گذاشتم 

دیگه نیومدن انتر برا شکمش میومد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه خیلی واااااا😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله رو نده عین خواهرشوهرمن با دو تا بچه هاش و شوهرش هر هفته میومدنما هم چون شاغل بودیم نمیرسیدم غذا ...

خوبش کردی دلم خنک شد😂😂

یکی از اقوام شوهر منم از بس هر وقت میاد غذای خوب میذارم براش هر دفعه نظر میده خوشم نمیاد پریروزم اینجا بود میگف مرغ و گوشت دلمو زده ماهی بذار امروز😭😂

خیلی حرص میخورم ولی فعلا نتونستم جلوش وایسم چون سن مامانمم داره😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

یعنی مامانت اینا دارن میان ؟ چقدر عجیبه که مامانت سفارش میده برای غذای برادرت ،مامان بابای من سالی یبار میان  خونمون اونم نمیذاره خودم غذا درست کنم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حتی اگر میزبان خواهرم باشه روم نمیشه چنین چیزی بگم

بخدا نامردیه

آدم شاید بودجه نداشته‌ باشه

چقدر پروو واقعا خوب حالشو جا آوردی

آره جوابشو دادم. الآنم اسکرین‌شات گذاشتم براتون

بی محلش کن دیگه جوابش نده یا سین نکن

عکس داد اینو گفتم الان دیگه اگه بگه بلد نیستم خیلی نامرده