2777
2789

مادرم یه توده تو گردنشه.سفته و دردناک. نمونه برداری کرده گفتن خطرناکه و مشکوک به سرطانه و باید کامل برداشته شه تا بدن پاتولوژی ببینن بدخیمه یا نه. 

دعا کنید براش که شفا پیدا کنه.... 

خواهش میکنم شده با یه صلوات برای شفای کاملش دعا کنید😭😭😭😭😭😭

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن نیرویید باید برداشته باشه ؟؟

ببین من داشتم تیرپیدم کامل برداشتن 

تو روز عمل هم هفت با من عمل کردم روزای قبل و بعد همین تعداد 

کلا این قضیه خیلی شایع شده 

انگار. عادی شد 

گفتم نگرانیت کم بشه 

خدا سلامتی بده گلمنگران نباش پدرشوهر منم ندول داشت جراحی کرد الان خوبه

متاسفانه غدد لنفاویشه ندول نیست😔

ممنونم عزیزم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

انشالا ک چیزی نیس اما اینو بدونید هر جا توده ای در اومد بدون نمونه برداری باید بری در بیاری چون اسم سرطان وحشتناکه اما درواقع ی سیستم دفاع از بدنه و ی سری سلولهای خطرناکو تو خودش جمع میکنه تا پخش نشه اما دکتر چیکار میکنه میاد به عنوان نمونه برداری اون کیستو باز میکنه و اون محتوایات کیسه میریره بیرون و تمام بدنو میگیره خواهشا هر چه زودتر هر چی ک هست برین درش بیارین و دست هر دکتری ندین خودتونو اینو کلی گفتم و قصدم ناراحت کردن نبود 

گفتن نیرویید باید برداشته باشه ؟؟ببین من داشتم تیرپیدم کامل برداشتن تو روز عمل هم هفت با من عمل کردم ...

کاش تیروییدش بود غدد لنفاویشه 

سمت چپ گلوش سفته خیلی فکر میکرد عفونته اما گفتن چیزای غیرطبیعی هست و فوری باید برداشته بشه😭

انشالا ک چیزی نیس اما اینو بدونید هر جا توده ای در اومد بدون نمونه برداری باید بری در بیاری چون اسم ...

خودمم همینو شنیده بودم اتفاقا.  

باید خیلی زود برداشته بشه دکتر گفته 😭

سلام دوستان عزیز وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون شدم لطفا واسه مادر استارتر دعا کنید ممنون 

@درمسیرخدا‍ 

@گلنازززم2‍ 

@مامانمهرادم92402‍ 

@جان_و_جهانم‍ 

@رزقرمزرنگ‍ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
وزن کم کرده؟

اره خیلی.  البته دائم رژیمه ها ولی خب استعداد چاقی داره در تعجبم که چطور انقدر لاغر شده 

توده داخل گردن لزوما سرطاان نیست که آرامش خودتون رو حفظ کنید

خیلی ترسیدیم به هیچ کس نگفتیم فقط منو خواهرم میدونیم😭😔