2777
2789
عنوان

اعتراف کن 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 184 پست
امکان نداره اخه چطور😳

من برام همچی بی اهمیت حتی اگه شوهرم همجنس باز بشه هرکار انجام‌بده برام مهم نیست 

من با هر شرایطی کنار میام و هیچ حرصی نمیخورم چون ارزش حرص خوردن ندارن 

برای من هیچ چیزی اهمیت نداره جز خودم 

دختر مازندرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعارف نکنین بگین خب اخرش گزارش میزنیم میترکه

دختر داییم بهم اونجاشو نشون داد 🫤🤣

منم مجبور کرد نشونش بدم 

ده سالمون بود البته 

وای خدایااا اون الان ازدواج کرده 😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بگو پاک کن بعدن

😂😂😂

هیچی با پسر عموم دکتر بازی کردم مامانم خبر نداره بچه بودم🤭😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بگو من خودم یه خاطره هایی دارم که واییییییی😂

وای گفتم 😂😂

چه دنیای داشتیم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

طبیعه🤭🤐😅

واقعا ؟؟ 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دختر داییم بهم اونجاشو نشون داد 🫤🤣منم مجبور کرد نشونش بدم ده سالمون بود البته وای خدایااا اون الان ...

😂😂😂