2777
2789

درمورد مدرسه توحید اگر میدونین یا اشناهاتون اونجا بودن ممنونمیشم راهنمایی کنین 

خوبه یا نه؟ و اینکه میگن مذهبیه یعنی تا چه حدی مذهبیه؟ 

مدرسه توحید رو نمیدونم راستش خودم هم  راجع به دبیرستان دوره اولش تحقیق میکنم 

ولی خب انگار موسسینش همه روحانی هستن و بایستی مسلما مذهبی باشه 

به نظرم خیلی مهمه قبل از ثبت نام راجع به مدیریت مدرسه تحقیق کنی که چه تحصیلاتی داره ، درجاتی علمی کتاب مقاله و سواد و آگاهی و نگرشش به چه صورت هست چون کادر مدرسه زیر نظر ایشون کار میکنن ، مثلا دبیرستان هدی یک مدیر بسیار مریض ، خشک مذهبی ، بیسواد که به هیچ عنوان شرافت و انسانیت ندارن دروغگو هستن و ریاکار که فقط با رعایت حجاب اومدن سرکار و صلاحیت ندارن ، خانم مریم ملقن ، و تمامی کادر هم مجبورن ازشون تبعیت کنن در حالی که به نادرستی ایشون اطمینان دارند 

مدرسه توحید رو نمیدونم راستش خودم هم راجع به دبیرستان دوره اولش تحقیق میکنم ولی خب انگار موسسینش هم ...

وای کاش خوب باشه ثبت نامشون کردم همون توحید 

چون بچه های من پسرن از لحاظ حجاب زیاد مشکل ندارم که به حجابشون گیر بدن و اتفاقا دوست دارم تو جو مذهبی باشن به نظرم از بعضی مدرسه ها که والدین زیاد کنترل رو بچه هاشون ندارن این بچه های والدین مذهبی، تسلطتشو رو بچه هاشون بیشتره و بچه های پرتوقع هم بار نمیارن (خودم خانواده ی مذهبی نیستم ولی دیدم خانواده های مذهبی بچه های با ادب تر و بهتری دارن تقریبا ) 

از مادرایی که بچه هاشون اونجا بودن پرسیدم حد مذهبی بودنشون در چه حده از لحاظ آموزش قران و اینا گفتن اصلا اینجوری نیستن که همش تمرکز رو قران و حفظیات و اینا باشن و حدودشون معقوله

تعداد بچه ها هم 24نفر بودن و بد نبود به نظرم 

شهریه هم نسبت به غیر انتفاعی های دیگه پایین تر بود 40تومن بود تقریبا 

ثبت نام کردم حالا ایشالله که خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.