2777
2789
عنوان

لطفا در انتخاب رشته کمکم کنید

93 بازدید | 16 پست

سلام

من رشته ام انسانیه

تراز کلم یا همون معرفی به ارزیابی ۷۶۷۴

۱_ الهیات ناحیه خودم

۲_ ادبیات فارسی ناحیه خودم

۳_ مشاوره ناحیه خودم

۴_علوم اجتماعی ناحیه خودم

۵_ تاریخ ناحیه خودم

۶_جغرافی ناحیه خودم

۷_عربی ناحیه خودم

۸_ابتدایی ناحیه خودم

نواحی اطرافم هم با این ترتیب

آخرش هم استثنایی

به نظرتون اینطوری خوبه؟ استان تهرانم.

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
اولویت ات محل خدمتی که نزدیکته و بومی گزینی شهرستان خودته. حالا تو محل خدمت های شهرستان خودت ، رشته ...

بله کلا فقط میشه بومی ها رو زد؟ اون هایی که اولویتشون با شهر و ناحیه ماست؟

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کلا فقط میشه بومی ها رو زد؟ اون هایی که اولویتشون با شهر و ناحیه ماست؟

ببین عزیزم تو میتونی شهرستان های دیگه رو انتخاب کنی 

اما در پذیرش نهایی بدترین رتبه توی اون شهرستان ارجحیت داره به تویی که رتبه ات از اون بهتره ولی مال اون شهرستان نیستی .

میتونی انتخاب کنی ولی خوب شانست کمتره 

تو دفترچه نوشته مثلاً فلان رشته فلان دانشگاه ، اولویت با بچه های اینجا اینجا اینجا 

به الهیات علاقه داری یا بخاطرشغل اول زدی؟برای شغل رشته های علوم تربیتی و آموزگاری خوبن.

علاقه دارم آموزش الهیات فرهنگیان

ترتیبشون بستگی به علاقت دارهفقط هیچ کد رشته ای جا‌نمونه

میشه بیشتر توضیح بفرمایید؟

آهان راستی امور تربیتی رو یادم رفت یکی مونده به ابتدایی میزنم

گفتم همه کد رشته های بوم ت و بقیه استان وارد کن چیزی جا نمونه

حتی اون هایی که اولویت پذیرشش با ناحیه من نیست؟

ببین منم معلمم اول ناحیه خودتو بزن بعد اطراف کل 150 مورد انتخاب رشته رو پر کن به نظرم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

ببین منم معلمم اول ناحیه خودتو بزن بعد اطراف کل 150 مورد انتخاب رشته رو پر کن به نظرم

کلا ۷۵ انتخاب هست

بعد ترازم به نظر شما کم نیست؟

کنکور ۸۲۸۹

تربیت معلم ۶۷۵۱

معرفی به ارزیابی ۷۶۷۴

بعد مصاحبه چطوریه؟

لطفا راهنماییم کنید