2777
2789
عنوان

قاتلِ الهه راننده اسنپ بوده

388 بازدید | 25 پست

حالا معلوم نیست اون روز، الهه اسنپ گرفته بود یا قاتل خارج از اسنپ سوارش کرده بود

کاش نظارت روی راننده اسنپها بیشتر بشه و هرکسی نتونه مجوز بگیره!

طرف قاتل روانی بوده!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

وویییی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه هرچی که بوده 

اما من یه کلیپ دیدم که پلیس داشت صحبت می‌کرد اونم گفت اسنپ بوده و حالا بعضی جا تکذیب کردم نمی‌دونم

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

خدا لعنتش کنه هرچی که بوده اما من یه کلیپ دیدم که پلیس داشت صحبت می‌کرد اونم گفت اسنپ بوده و حالا بع ...

خب برای اسنپ بد میشه دیگه 

واسه همین تکذیب میکنن بعضیا

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اگه اسنپ بود که سریع شناسایی میشد یا برنامه ی اسنپش خاموش بوده یا کلا اخراج شده  و بصورت شخصی کار می‌کرده اولین ماشین که پیاده شده اسنپ بوده که سریع رفتن سراغش و معلوم شده که واقعا پیادش کرده والهه به سمت برعکس دوربینها حرکت کرده و معلوم نشده بود سوار چه ماشینی شده که چند روز بعد ازاین اتفاق پیداش کردن بعدشم زیاد به پیجای اینستا و بلاگرها اعتمادی نیست بیشتر  اینها برای بالا بردن فالویر بازدیدو لایک هرکاری میکنن و هرحرفی ممکنه بزنن 

اره دیگه اسنپ بوده و اسنپ اعلام کرده دوربین و شنود مجهز میشن ماشینا

یعنی در قالب اسنپ سوار شده اون روز؟!

پس چطور تا چندروز پیداش نکردن؟

کاش فقط زود اعدامش کنن این قانون مضخرف که باید نصف پول دیه رو بده پدر مقتول شاید به تعویق بندازه

واقعا آدم نمیدونه چی بگه!

باید کلی پول هم به خانواده قاتل بدن انگار تشویقی میگیرن😡

اگه اسنپ باشه ونگن واقعادارن ظلم میکنن بایدمردم اگاه بشن

اگه بگن اسنپ بوده حسابی استفاده از اسنپ کم میشه و به ضررشونه معلومه نمیگن جون مردم کی براشون مهم بوده که این بار دوم باشه 

کاش فقط زود اعدامش کنن این قانون مضخرف که باید نصف پول دیه رو بده پدر مقتول شاید به تعویق بندازه

البته جرمش سنگینه و حتما اعدام میشه اگرم لازم به دیه باشه خود قوه ی قضاییه پرداختش می‌کنه 

یعنی در قالب اسنپ سوار شده اون روز؟!پس چطور تا چندروز پیداش نکردن؟

اره دیگه خاک بر سر شده،  زن هم داشته زنش زندگی رو ول کرده رفته خونه پدرش خرم اباد 

تو قهوه خونه ها بوده کثافت

تجاوز هم نکرده