2777
2789
عنوان

انتخاب رشته اینطوری خوبه

65 بازدید | 6 پست

سلام

من رشته ام انسانیه

تراز کلم ۷۶۷۴

۱_ الهیات ناحیه خودم

۲_ ادبیات فارسی ناحیه خودم

۳_ مشاوره ناحیه خودم

۴_علوم اجتماعی ناحیه خودم

۵_ تاریخ ناحیه خودم

۶_جغرافی ناحیه خودم

۷_عربی ناحیه خودم

۸_ابتدایی ناحیه خودم

نواحی اطرافم هم با این ترتیب

آخرش هم استثنایی

به نظرتون اینطوری خوبه؟ استان تهرانم.

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

منظور از تراز کلم همون معرفی به ارزیابیه

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

آره خوبه شما فقط ناحیه خودتو میزنین مگه نه؟ بنظرتون میشه ناحیه دیگه ای هم زد ؟ مثلا مدت بومی پذیرش همونجا نباشی 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه شما فقط ناحیه خودتو میزنین مگه نه؟ بنظرتون میشه ناحیه دیگه ای هم زد ؟ مثلا مدت بومی پذیرش ه ...

ببینید مثلا من شهر X ام خب؟ بعد شهرهای اطرافش هم که رفت و آمد راحته میزنم صرفا به شهر خودم بسنده نمیکنم 

میشه باز هم من رو راهنمایی کنید؟ ممنون

ببینید مثلا من شهر X ام خب؟ بعد شهرهای اطرافش هم که رفت و آمد راحته میزنم صرفا به شهر خودم بسنده نمی ...

اها خوبه ببین مثلا من شهر عنبرابادم فرض کن البته بعد اونجا گفته ک اولویت با بومی فلان جا مثلا یسری جاها رو توی استان گفته بجز عنبرآباد من میتونم اونجاهایی ک بجز عنبرآباد میگیرن توی انتخاب رشته م استفاده کنم؟ اصلا امسال شانس ندارم می‌دونی چیه 😐 اصلا محل خدمت ک دیدی مال شهر ما اصلا دختر نگرفتن فقط دو سه تا پسر بعدشم واسه پذیرش شهرستانمون فقط محل خدمت اطراف شهرمونه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

اها خوبه ببین مثلا من شهر عنبرابادم فرض کن البته بعد اونجا گفته ک اولویت با بومی فلان جا مثلا یسری ج ...

والا راستش من اطلاعی ندارم بهتره از یه فرد متخصص و مشاور بپرسید