2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم مردی ک باهاشم قصدش جدیه یا واقعا دوسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 43 پست
مثال زدم عزیزممم... ایشون هم سن منه.. و خودتم هم سن خواهر زلده می.. دو تا دنیای متفاوت. تو سرشار از ...

پیش اومد دیگه من تاحالا با کسی با این اختلاف سنی نبودم بعضی چیزا برای اون بچه بازی حساب میشه ولی بنظرم چیزی نیست ک نشه حلش کرد آخه اطراف خودم دیدم یکی از دوستام اختلاف سنیش با شوهرش ۱۵ ساله تازه دوستم ۲۱ سالشه بچم دارن یسری رفتارا بین شوهر اون و دوست پسر من مشترکه ولی اگه شما چیزی میدونین ک میتونه بهم کمک کنی بهم بگو مثلا چی از نظرت مسخرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم میگه ک مشخصه دوست داره اما سردرگمه

در ادامه بهش بگو چطوری میتونیم رابطه پایدار تری داشته باشیم 

بگو چه رفتارایی باعث میشه نامزدم علاقه‌ش نسبت به من بیشتر بشه 

بگو که از چه رفتار های در رابطه پرهیز کنم 

https://www.karzar.net/224763

بله از همسرشون طلاق گرفتن

استارتر خودتو حیف نکن 

وقتی به سن ۳۵ سال برسی اونجا اختلاف سنی با این آقا برات زجرآور میشه اون حتی از نظر جسمی نشون میده سنش رفته بالا ولی تو همچنان جوونی 

تو میتونی با یکی باشی با پنج سال اختلاف سنی 

بدون سابقه ی ازدواج 

کسی که قبلا ازدواج کرده عموما شکاک هست بدبین هست معمولاً یه مشکلات اخلاقی دارن که زنشون جدا شده 

حرفامو جدی بگیر 

من تجربه چنین رابطه ای رو داشتم وقتی هم سن شما بودم .

از الان بحثتون میشه ..بنظرم به مشکل میخورین ‌..تو شخصی هستی که خیلی توجه ومحبت میخوای واون مشخصه خیل ...

اتفاقا من صبرم زیاد شده اونم صبوره ولی حرفت درسته من توجه میخوام کدوم زنی توجه نمیخواد اخه

ینی هر روز صب باید بگه صب بخیر هههه

نباید بگه؟ اصلا میگم نگه ولی در طول روز باید بیشتر جویای حالم باشه این مدلش اینجوریه ک بیشتر همو ببینیم میتونیم از صبح تا شب باهم باشیم ولی زنگ و چتمون کمه

خب من میخوام درک کنم دیگه چون دوسش دارم و آدم خوبیه

به خدا آدم های خیلی بهتر از این تو زندگیت میاد 

جوون تر 

بدون سابقه ی ازدواج 

با توجه بیشتر و عشق بیشتر 

من خودم بهت قول میدم 

پیش اومد دیگه من تاحالا با کسی با این اختلاف سنی نبودم بعضی چیزا برای اون بچه بازی حساب میشه ولی بنظ ...

ببین من همسن پارتنرتم. دیگه حوصله ی سر و صدای زیاد نداریم. بیشتر منطقی فکر میکنیم تا احساسی.تو قید و بند صبح بخیر و شب بخیر و مادوو هدیه نیستیم... مثلا از نظر خواهر اده م من تفکراتم قدیمیه به روز نیستم.. در ضمن از نظر جسمانی تو هنوز دهه سوم زندگیت رو تموم نکردی و ۲۵ اووج جوونیه ـو انرژی و خواستن تفریح هیچان کنسرت مسافرتهای دست جنعی شلوغی بازار.. اما پارتنرت. دهه چهارمشم تموم کرده و رفته تو دهه ۵زندگی از نظر توانایی جنسی و جسمانی دیگع داره پبچ و مهره هاش صدا میده.. حوصله سر و صدا شلوغی پارک عروسی کنسرت و این چیزهارو نداره. اقتضای سنشه... 

چیرهایی که از نظر تو مهمه و اولویت رابطه س. از نظر اون نیست بچه گانه به نظر میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏