من دخترم و با مردی دوستم که منو از هفته دوم دوستی به مادرش و خواهرش معرفی کرد رابطمون خوب بود نمیگم عالی مثل همه رابطه ها بالا و پایین داشت چندبار دعوا کردیم و من تو دعوا حرفای بدی بهش زدم و نقطه ضعفاشو به روش آوردم از بی توجهیش خسته شده بودم صبح بخیر نمیگفت یا تو طول رور زیاد زنگ نمیزد گاهی ساعت ۷ شب زنگ میزد رابطمون سرد شد کات کردیم دوباره پیگیرم شد و آشتی کردیم متوجه حساسیت های الکی خودم شدم و ....خلاصه این آدم تو ابراز علاقه کلامی خیلی ضعیفه ولی تو عمل خوبه بد نیست اینجوری که چندروز پیش منو برد خونه مادر پدرش و با برادر بزرگترش آشنا شدیم با رفیق صمیمی ش و خانومش برخورد داریم کنارم آرومه میگه بعد تموم شدن درست برو فلان رشته رو بخون خودم هزینش میدم بعدش بیا باهم کار کنیم ایرادش اینکه با اینکه میدونه گل دوست دارم تاحالا برام نگرفته تنها هدیه ای ک ازش گرفتم هدیه تولدم بود😂 وضعش هم خوبه اختلاف سنیمون هم ۱۶ ساله شما خانوما بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
از الان بحثتون میشه ..بنظرم به مشکل میخورین ..تو شخصی هستی که خیلی توجه ومحبت میخوای واون مشخصه خیلی خونسرد ..کنارهم نمیتونین توصبرت خیلی کمه
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
عزیزم... خودت فکر کن ۱۶سال اختلاف سنی کناسبه برای ازدواج.. تو مثلا ۲٠سالت بشه ایشون ۳۶سالشه. دیگه حوصله شور و هیجان چوونی رو نداره.. حرفاتون علایقتون مشترک نیست برای دو دهه مختلفین.. پدوفیلللل عزیزممم.. اون نکاهش به تو پدر فرزندیه. تا حرف بزنی میگه بچه ای سرت نمیشه نظر نده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
چرا فکر میکنی من ۲۰ سالم نشده؟ من ۲۶ سالمه ایشون ۴۱ پدوفیل چیه
مثال زدم عزیزممم... ایشون هم سن منه.. و خودتم هم سن خواهر زلده می.. دو تا دنیای متفاوت. تو سرشار از انرژس ایشون دیگه افتاده تو سرازیری.. چرا این همه اختلاف سنی؟؟