2777
2789

حضرت زهرا (س) چنان حیا و عفاف را به عنوان یک فضیلت ارزشی سرلوحه رفتار خویش قرار داده بود که در روایتی نقل است هنگامی که مردی نابینا وارد منزل حضرت علی (ع) شد، آن حضرت برخاست و در پاسخ پیامبر (ص) عرضه داشت «پدرجان! اگر او مرا نمی بیند ولی من او را می نگرم!».

منم توی ی آپارتمان همسایه بغل دستیمون پدر شوهرش نابینا بود اومد زنگ زد من همون طور که دررو روبه دیگران باز می کنم رکسری سرم کردم برام فرقی نداشت با اینکه حجاب کامل ندارم ایشون که خانم فاطمه زهرا بودن الگوی حجاب و ایمان زنان پاک دامن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درود و رحمت بر مادرمون حضرت فاطمه زهرا و پدر و همسر و فرزندانشان 💚

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

درود و رحمت بر مادرمون حضرت فاطمه زهرا و پدر و همسر و فرزندانشان 💚اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعله ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوانِ وَتَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَــقْــبَلَ الْفَرْقَدانِ وَ بَلِّغْ روحَهُ وَاَرْواحَ اَهْلِبَــیْـتِهِ مِنَّا التَّحِیَّهََ وَالسَّلامِ.