2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب روی شوهرم بیارم یا نه

155 بازدید | 16 پست

فهمیدم چن وقته شوهرم هفته ای یکی دوبار اگه موقعیتش براش پیش بیاد با یکی از دوستای خیر ندیده اش تریاک میکشن و به شدت از من پنهان میکنه ی بار قبلا ب روش آوردم گفت اشتباه میکنی 

نمیدونم چیکار کنم بهش چ جوری بهش بگم چیکار کنم

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگید بهش ترک کنه

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

نمیدونم چجوری وای هرجووووووری که شده جلوشو بگیر وگرنه اعتیاد پیداکنه دیگه نمیتونی هیچ‌کاری کنی

من شوهرم از یه سیزده بدر لعنتی که بقول خودش فقط یه دود گرفت الان به یه معتاد واقعی تبدیل شده و هرچی میخوام ترکش بدم نمیتونه .

وقتی اعتیاد پیدا کنه دیگه باید قید زندگیتو بزنی چون این لعنتی کلا سردشون میکنه هم احساسی عاطفی هم جنسی تموم فکرش میشه کشیدن .

پس دوباره تاکید میکنم نگو ماهی یباره دوماهی یباره شش ماهی یباره کاری کن اخرین بارش باشه

نمیدونم چجوری وای هرجووووووری که شده جلوشو بگیر وگرنه اعتیاد پیداکنه دیگه نمیتونی هیچ‌کاری کنیمن شوه ...

وای خدایا قلبم درد گرفته 

نمیدونم چیکار کنم اگه اون دوست لعنتیش نباشه اینم نمیکشه اون خونه خالی و پولشو داره مجردم هست 

اینقد التماس خدارو کردم خودم خسته شدم 

باهاش جدی صحبت میکنم انشالله ک هم این هم شوهر شما آدم بشن و بزارن کنار

از عوارض اعتیاد بگو مثلا بگو فلان فامیل مون چطور با اعتیاد بدبخت شد هر هفته یه داستان این مدلی ترسنا ...

داداشش سر همین اعتیاد بهترین زندگیش تبدیل ب خاکستر شد ولی این خاک بر سر عبرت نگرفته