2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم

271 بازدید | 41 پست

خیلی تنهام دلم همدم میخواد

تو مشهد و کربلا واینا دعا کردم

چله گرفتم بازم جور نمیشه 

چیکار کنم

قلب، قلبِ خودمه اما ضربانشـ٨ـﮩـ۸ـﮩبهاریه ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوبم 

جان بهار تو هم زندگیتو کن تا یه مدت که آبا از آسیاب بیفته 

نترس من هستم

مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است.                         در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است.                      عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه.                                     دل به دست آوردن.                                                         به خدا که دل به دست آوردن                                       از کشور گشایی بهتر است      

اذیتت کردن قلبم🥹😭

اصلا دیگه ادامه نده

فقط جون بهر کاری نکن من بیشتر از این ناراحت بشم

اگه دوسم داری صبر کن

مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است.                         در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است.                      عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه.                                     دل به دست آوردن.                                                         به خدا که دل به دست آوردن                                       از کشور گشایی بهتر است      

اصلا دیگه ادامه ندهفقط جون بهر کاری نکن من بیشتر از این ناراحت بشماگه دوسم داری صبر کن

مرگ من به خودکشی فکر نکنی😭😭

قلب، قلبِ خودمه اما ضربانشـ٨ـﮩـ۸ـﮩبهاریه ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ🤍

مرگ من به خودکشی فکر نکنی😭😭

باش

فعلا خدافظ