2777
2789
عنوان

خیانت دیده هاش بیان

142 بازدید | 4 پست

بچها تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشید 

شوهرم تا چند وقت پیش یعنی حدودا چند ماه پیش میومد منو از کلاس سیاه قلم میاورد خونه یعنی میوند دنبالم یه بار که منتظرم بود دم پاساژی که توش میرفتم کلاس دم ماشینش بود من از پاساژ که اومدم بیرون دیدم یه دختری تو پیاده رو جلو شوهرم با گوشیش حرف میزد یه چتد متری باهاش فاصله داشت یه لحظه دیدم گوشیو و اورد پایین میخواست یه چیزی به شوهرم بگه چون رو به شوهرم بود و میخواست بره سمتش من دیدم شوهرم سرشو داد بالا حالا یادم نیست درست ابروشم داد بالا ولی سرشو یادمه و اون دختر یه لحظه منو دید و سرجاش موند و دوباره گوشیو گرفت در گوشش و حرف زد و قدم زد من یا خودم گفتم شوهرم به اون دختره علامت داد که زنم اومد مثلا لو نده خودتو ولی اون روز پیگیر نشدم گفتم لابد دختره منظورش این نبوده با شوهرم حرف بزنه ولی با این اتفاقایی که افتاد به این موصوع دوباره شک کردم خلاصه اخرش فهمیدم با کی به من خیانت کرد کثافت شما بودید جدا میشدید؟ تازه ادامه هم داره که الان براتون مینویسم 

اونجا که من میرم کلاس سیاه قلم یه دختری هست با برادرش تو شیرینی فروشی شیرینی مفروشن دم پاساژ من اون دختر یادم اومد که اون روز اون دختر بود که میخواست بره سمت شوهرم یا باهاش حرف بزنه اما خب زمانه دیگه ادم درست یادش نمیاد شک داشتم همون دختر بود یا نه 

امروز صبح دوباره بحثمون شد و بدون گفتن این جمله و اینکه از قبل به شوهرم بگم به اون دختر شک دارم خودش گفت بابا اون دختر داداشش اونجا فروشندس چرا من باید با اون اینکارو بکنم

گفتم بهش ولی من حرفی از اون دختر نزدم 

گفت اخه غیر اون دختر کسی اونجا نمیپلکه بیرون پاساژ من فکر کردم منظورت اونه

گفتم والا هزار تا ادم از پاساژ میان و میرن بیرون گفت نا اخه اونه که اونجا میپلکه و راه میره خب راست میگفت این یه تیکشو ولی قشنگ مشخصه با اون ریخته روهم چرا باید اسمشو بیاره اصلا تازه تا قبلشم میگفت من نمیدونم کدوم دختر رو میگی اما یه دفعه اسم دختر شیرینی فروشو برد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.