2777
2789

اونا آدمای مزخرفی ان نه تو

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری باهات رفتار میکنن کامل بگو تا راهنماییت کنم که چطور اوضاع بهتر شه

دانشگاه برنامه اردو گذاشته بعد دوستم گذاشته تو گروه ۶نفرم هستیم بعد اسم همه رونوشته آخرشم گفته نمیاین فقط اسم منو نگفته خدا میدونه چقدر حس بدیه وپیش بقیه خجالت میکشم 

یا بهم بی محلی میکنن حرفای منو نادیده میگیرن منو مخاطب قرار نمیدن نظرمو نمی‌پرسن ولی من رفتار بری نکردم باهاشون

ومن بخاطر این رفتارا شدم یه آدم بی اعتماد نفس فکر میکنم لابد من مشکلی دارم که باهام اینطورن آخه با همدیگه خوبن همش میگم لابد من ایرادی دارم که بین این آدما فقط با من بدن

توضیحات بیشتر.

دانشگاه برنامه اردو گذاشته بعد دوستم گذاشته تو گروه ۶نفرم هستیم بعد اسم همه رونوشته آخرشم گفته نمیاین فقط اسم منو نگفته خدا میدونه چقدر حس بدیه وپیش بقیه خجالت میکشم 

یا بهم بی محلی میکنن حرفای منو نادیده میگیرن منو مخاطب قرار نمیدن نظرمو نمی‌پرسن ولی من رفتار بری نکردم باهاشون

ومن بخاطر این رفتارا شدم یه آدم بی اعتماد نفس فکر میکنم لابد من مشکلی دارم که باهام اینطورن آخه با همدیگه خوبن همش میگم لابد من ایرادی دارم که بین این آدما فقط با من بدن

دانشگاه برنامه اردو گذاشته بعد دوستم گذاشته تو گروه ۶نفرم هستیم بعد اسم همه رونوشته آخرشم گفته نمیای ...

منم اینطوری بودم که نادیده گرفته میشدم و این ها نمیدونم چطوری باهاشون رفتار میکنی مثلا کم حرفی یا پر حرف

من خودم عین خودت بودم کم حرف یا حرف میزدم سریع میدیدی اونا حرفمو قطع میکردن انگار که احساس بی ارزشی و اضافی بودن دست میده حتی تولدمم یادشون نبود،حالا چرا؟چون اونا راجع سلایق مشترک میگفتن ولی من چون هم سلیقه نبودم مهره سوخته بودم

تنها راه قطع ارتباط بود،بعدش دوستای خوب پیدا کردم و حرفمم قشنگ میشنیدن حالا رازش چی بود؟این که همون اول با دوستای جدیدی که داشتم من بیشتر حرف میزدم یعنی یجور رهبری اکیپ رو دستت بگیر و اعتماد بنفستو ببر بالا بدون که هیچی کم نداری اگه جایی میرین تو اول شروع کن مثلا لیست وسایل و گروه بندی رو انجام بده اینطور تو رو بالاتر میبینن و هیچوقت پیششون از غمات و چیزایی که نقطه ضعفته یا چیزایی که توشون اعتماد بنفس نداری نگو،من عادت داشتم بگم ولی پیش دوستای جدیدم نگفتم چون بگی اولا یه روز همونو میکوبن سرت دوم این که فک میکنن انرژی منفی داری و ازت دور میشن،خلاصه همیشه یجور‌جمع رو دستت بگیر شروع کننده حرف باش،سعی کن ارتباطتتو با ادما بیشتر کنی اجتماعی تر شی اینطور بهت احترامو میذارن و بهت نزدیک تر میشن

دانشگاه برنامه اردو گذاشته بعد دوستم گذاشته تو گروه ۶نفرم هستیم بعد اسم همه رونوشته آخرشم گفته نمیای ...

دوم این که نظراتتو مستقلانه بده مثلا سوال میپرسن نظر میخوان شده باشه بگو نه که بفهمن زیر دست نیستی وقتی هر چی اونا بگن بگی چشم چشم بیشتر میری تو نقش کم ارزش

متاسفانه رابطه دوستی ها اینطور شده

بیشتر سمت کسی میرن که جمعو تو دست بگیره یا کاره ای باشه

مثلا ما داریم کسی که صرفا درسخونه دورشن

منم اینطوری بودم که نادیده گرفته میشدم و این ها نمیدونم چطوری باهاشون رفتار میکنی مثلا کم حرفی یا پر ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی 

منم عین تو هستم

به جایی رسیده که من اونروز از حق خودم سر مسئله ای دفاع کردم دختره باهام قهر کرد درحالی که موضوع اون به موضوع من ربطی نداشت

همین کارو میکنم

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی منم عین تو هستمبه جایی رسیده که من اونروز از حق خودم سر مسئله ای دفاع ...

اونا کلا وقتی از خیلی وقته نادیده میگیرنت راهش همون حذف بشن خودتم احساس سبکی میکنی فقط از تنهایی هم‌نگران نباش من خودم هی منتظر بودم کسی بیاد با من دوست شه ولی خودم میرفتم میشنستم کنار یکی از همکلاسیام حرفای عادی میزدیم کم کم صمیمی میشدیم،دوستایی پیدا کن که هم‌به‌خودت و هم به حرفات احترام میذارن همون اول اگه دیدی طرف دوست خوبی نیست ارتباطو صمیمی نکن یا بذار کنار

دقیقا دوست من فقط وقتی سوال درسی داره میاد طرفم بقیه مواقع هیچی

زندگی شده منافع یکی هست سر پولش باهاشن

یکی هست تا میبینن قیافش به دل میشینه میرن سمتش

یکی میبینن درس خونه میرن سراغش

کمتر کسی پیدا میشه پیگیر حال و احوال طرف باشه و براش مهم باشه که خود اون ادم حالش چشه🤦🏻‍♀️