2777
2789

ببخشید اینجوری صحبت میکنم ده سال عذاب کشیدم تا اخر به این نتیجه رسیدم که با ادم احمق نمیشه بحث کرد فقط صبوری کنین و جایی لازم بود ارزشتون رو به طرف نشون بدین..من اخرین بار سر حرف مادرشوهرم گفتم از همتون سرترم و بهترم..دیگه همش احتراممو حفظ میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن همش با سیاست و طعنه و کنایه منو میچزونه ولی جلوی شوهرم خودش رو دلسوز من نشون میده

دقیقااااا مادرشوهر منه شوهرم منو دوست داشت اما همش میگفت مادرم خیلی دوست داره کم کم وقتی در حضورش با مادرش صحبت کردم و فهمید کرم از مادرشه 

من آدم اجتماعی هستم با خانواده همسرم خیلی راحت برخورد میکردم ولی اونا خوشون رو میگرفتن تا اینکه ی عروس به خانواده اضافه شد نگم برات از بس اخمو بود نمیدونی ازش چ حسابی میبردن منم قصدم اینه تغییر کنم 

من آدم اجتماعی هستم با خانواده همسرم خیلی راحت برخورد میکردم ولی اونا خوشون رو میگرفتن تا اینکه ی عر ...

چون اون میدونه باید مثل خودشون رفتار کنه..درستش هم همینه

چون اون میدونه باید مثل خودشون رفتار کنه..درستش هم همینه

اون که اخلاقش هست ولی جواب داده رو اینا 

برای من خیلی سخته ولی ی چند باری اینجوری بودم برای منم جواب بود

فک کن ی گوشه بشینی با هیشکی حرف نزنی هر کی هم باهات حرف زد چکشی جواب بدی 😄