2777
2789
عنوان

انتخاب رشته فرهنگیان تجربی

70 بازدید | 5 پست

به نظر شما طراحی لباس شهید رجایی که محل خدمتش شهر خودمون باشه بهتره یا دبیری زیست اصفهان که محل خدمتش یزد باشه و سه ساعت فاصله داشته باشه با ما...کدوم اینده ی بهتری داره..اولویتام زیست و شیمی و ابتدایی و اخریش طراحی لباس بود ولی میگن طراحی لباس بهتره از لحاظ درامد..و اینکه محل خدمتاشم ناجوره و فقط دوتاش برای شهرستان ماست (ابتدایی و بهداشت مدارس)

از بهداشت مدارسم خوشم نمیاد چون کار خاصی نباید بکنه..نمیدونم چیکار کنم

ببخشید وقتی دفترچه فرهنگیانو دیدم اصلن‌متوجه نشدم

طراحی لباس چ ربطی ب فرهنگیان داره 

مثلن چکاره میشن در اخر 

فک کنم معلم خیاطی برای هنرستانا میشن نه؟

میشه راجبش صحبت کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید وقتی دفترچه فرهنگیانو دیدم اصلن‌متوجه نشدمطراحی لباس چ ربطی ب فرهنگیان داره مثلن چکاره میشن د ...

اره گفتن میشی دبیر هنرستان برا طراحی لباس امسال اضافه ش کردن

عزیزم طراحی لباس مصاحبه تخصصی داره ؟اطلاعی نداری دربارش؟

حتما چون جزو فرهنگیانه مصاحبه داره..ولی اینکه چجوریه و با بقیه مصاحبه ها فرق داره یا نه اطلاعی ندارم چون امسال به تجربی اضافه کردن