2777
2789

اگه تلاشت مستمر و بی وقفه باشه حتما میتونی چرا نه

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره

من خودم از کلاس دهم برای کنکور خوندم

میانگین تراز قلمچیم هم ۷۰۰۰ بود ولی اتفاق های بدی افتاد که نشد برم دانشگاه 

ولی خیلی ها ضعیف تر بودن الان دانشگاه هستن

به نظرم بخون قبول میشی

بستگی دارهمن خودم از کلاس دهم برای کنکور خوندممیانگین تراز قلمچیم هم ۷۰۰۰ بود ولی اتفاق های بدی افتا ...

من خودم استرس دارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم امسال دوازدهم بودم و میخوام که پشت بمونم به این نیت ، امسال برای کنکور اردیبهشت ۲ ماه خوندم تونستم ۴۰ درصد زیست بزنم بقیه درس هاروهم ۱۰ درصد به نظرتون میتونم برای کنکور سال دیگه هر درسی رو حداقل ۶۰ بزنم ؟ 

من خودم استرس دارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم امسال دوازدهم بودم و میخوام که پشت بمونم به این نیت ، ا ...

آره بابا بیشتر هم میشه قطعا 

ذهنیت ضعیفی داری و باورت به خودت پایین هست 

وقتی توی درس پیشرفت کنی درست میشه 

بستگی دارهمن خودم از کلاس دهم برای کنکور خوندممیانگین تراز قلمچیم هم ۷۰۰۰ بود ولی اتفاق های بدی افتا ...

یه چیز دیگه اینکه من برای کنکور اردیبهشتم اصلا ازمون شرکت نمیکردم اولین ازمون عمرم همون کنکور اردیبهشت بود 😂

آره بابا بیشتر هم میشه قطعا ذهنیت ضعیفی داری و باورت به خودت پایین هست وقتی توی درس پیشرفت کنی درست ...

ممنونم 💕

شما بعد از اتفاق بدی که براتون افتاد کلاً دیگه دانشگاه نرفتین ؟ 

ممنونم 💕شما بعد از اتفاق بدی که براتون افتاد کلاً دیگه دانشگاه نرفتین ؟

من تراز کنکور دی ماهم ۱۱۲۰۰ شد 

امتحان نهایی ندادم اون سال 

بعدش درگیر دارو اعصاب شدم و خودکشی 

بعدش هم بابام فوت کرد و یه عالمه چیز دیگه 

نه هنوز دانشگاه نرفتم حال روحیم خوب نیست راستش

من تراز کنکور دی ماهم ۱۱۲۰۰ شد امتحان نهایی ندادم اون سال بعدش درگیر دارو اعصاب شدم و خودکشی بعدش هم ...

ببخشید که سوال شخصی پرسیدم ازتون 🥲 خدارحمت کنه پدرتون امیدوارم هر چه زودتر سلامتی روحی پیدا کنید و به چیزهایی که میخواید برسید 💕

ببخشید که سوال شخصی پرسیدم ازتون 🥲 خدارحمت کنه پدرتون امیدوارم هر چه زودتر سلامتی روحی پیدا کنید و ...

نه اشکالی نداره خیلیا پرسیدن قبلنا ناراحت میشدم الان نه راستش😁 مرسی عزیزم تو هم موفق باشی