2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه خیلی سخته

184 بازدید | 20 پست

خصوصا میدونی کلا طرفی که عاشقش شدی اصلا حتی اگه اونم عاشقت بشه باز به درد هم نمی‌خورید

واقعا کاش عاشق کسی که اصلا بهم ربط نداریم نشیم 😭😭😭

کسی که دوسش دارم خانواده و شغلش در حد خودم هست مهربونه جذابه خوش صداست و خیلی خاص بعضی رفتاراش 

اما ممکنه اعتیاد داسته باسه مشروب احتمالا میخوره و احتمالا با دخترای زیادی هست و بوده و کلا اصلا به من فک نمیکنه و اگه هم حتی بهش بگم فک میکنه منم مث خودش قصدم خوشگذرونی درصورتی که من کلا تاحالا با کسی نبودم و خیلی رو یسری اصول معتقدم 

کاش این اخلاقا رو نداشت و اونم عاشق بود هعیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این چیزایی که میگی پس عشق نیست!

صرفا خوشت میاد ازش...

حیف کلمه عشق

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

3 ساله دوسش دارم

دوسش نداشته باش والسلام

همچی دست خود ادمه فقط باید اراده کنی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ابدا و هرگززززززرزر این کار رو نکن یعنی بهش فکرم نکن .. ما داشتیم ک دقیقا همین طور شد ولی اخرش با زور و ضرب بهم رسیدن بعد دوتا بچه ۱۰ و ۷ساله از هم جدا شدن ... دختره بدبخت عالم شد.... یک زمانی کتاب بامداد خمار رو میخوندم میگفتم اینا تو داستانهاست و رمانه ....اما بعدها خیلی ها رو دیدم ک با کسی ازدواج کردن ک بهم اصلا نمیخوردن و بعدم طلاق...ازدواج یک عمره... عشق و عاشقی بنداز تو سطل اشغال با عقلت تصمیم بگیر شاید یک عده مخااف حرف من باشن اما گوشه ذهنشون حرفم بمونه.....زمان بهشون میفهمونه..... عشق عاشقی وقتی خوبه ک واقعا تقریبا از هر جهت بهم بخورن خصوصا خانواده ها... خانواده خیلییییی مهمه ....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
قبلا به یکی ار دوستام اینو میگفتم به خودم رسیدم نمیتونم

حالم از این ادمی که گفتی بهم خورد 

مشروب خور و.... چیه اخه این😐😐بیاد خواستگاریتم نباید قبول کنی

عاشق چیش هستی دقیقا؟!

فراموشش کن

حالا اگه تحفه ای بود میگفتیم حداقل حق داری....

3 ساله دوسش دارم

۸ سال و ۱۰سال دیدم عاشق بودن از هم جدا شدن ب ازدواجم نکشیدن بعدها با کسانی دیگه ازدواج کردن و الان میگن خوب شد اون نشد.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒