2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم میگه بچت خوابالوهه

116 بازدید | 3 پست

پسرم سه ماهشه ..دو روز پیش بردمش خونشون همش میگفت بچت همش خوابه منم بهش گفتم خیلی کم میخوابه دوباره ده دیقه بعد تکرار کرد یعنی تا اونجا بودم ده مرتبه گفت منم چند بار بهش گفتم که کم میخوابه ولی باز تکرار میکرد،خواهرشوهرمم همش تعریف جاریم وبجهاش میده ..بچه جاریم سبزس ولی پسر من سفیده..همش میگفتن شبیه اون پسر جاریمه ،هیچ شباهتی هم ندارن..منم هیچی نمیگفتم بی معنیشو میکردم ولی دست از تعریف کردن برنمیدارن،این جاریم که تعریفش میدن سالی دوبار میاد خونشون یه پنج شیش ساعتی فاصله داره خونشون..اونوقت من ماهی دوبار میرم خونشون هیچی تعریف ازمن نمیکنن..یکی ازجاریام دختر خالشونه الان دوساله نرفته خونشون..من بدبخت شوهرم مجبورم میکنه هر دوهفته برم خونشون..اصلا حوصلشونو ندارم همش میخوان بگن مابهتریم

ولشون کن مهم نباشه ،مادرشوهر منم همینه از بچه های مردم تعریف میکرد در صورتی ک بچه من خیلی از اونا سر تر بود هم قیافه هم توانایی ،ولی پدرشوهرم و مادرشوهرم ی سری رفته بودیم گغتن نوه خواهر مادرشدهرم از دختر تو انگار سر زبون دار و زرنگ تره ،منم گفتم بچه هر کسی برا خودش عزیز هست اتفاقا بچه من خسلی از اون با ادب تر و بهتره، 

اومدیم خونه ب شوهرم گفتم برو ب ننه بابات تذکر بده ک ی بار دیگه فقط ی بار دیگه بچه منو بد دیگران مقایسه کنن اونم الکی و چرت و پرت دیگه ن میزارم بچمو ببینن ن خودم میرم ،شوهرمم رفته بود بهشون گفته بود دیگه حق ندارین بچه منو با غریبه ها و در و همسایه مقایسه کنید مثلن این نوتونه همش در حال مقایسه این،

گفتم ب مامانت بگو اتفاقا من اگا بتوام میتونم مادرشوهرای بقیه رو بزنم تو سرت تو اونا خیلی کارا برا عردساشون میکنن ولی تو حتی ی شام ناهار منو دعوت نکردی 13 سالشه عروستونم،

دیگه از اون موقع هیچ زر زری نکردن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.